I fredags mötte jag upp Mathilda och Hermine i stan, vi hade ingen direkt plan på vad vi skulle göra, men vi bestämde oss sen att åka till Fotografiska. Det är så mysigt och gå runt där på kvällen, inte lika mycket folk och mysbelysning.

Vad vi inte visste var att dom hade livemusik just den kvällen, så sen satte vi oss uppe i baren tills dom stängde klockan 1. Det var en riktigt härlig kväll!! Innan vi drog iväg kände jag mig riktigt seg och jag skulle jobba dagen efter så tänkte först bara vara hemma, men glad att jag inte gjorde det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag hemma hos Mathilda och planerade vår lilla tågluff vi ska iväg på i juli tillsammans med två andra kompisar! Till planeringen köpte vi hem sushi, det var verkligen det som fick mig genom skoldagen, haha! Planeringen gick iallafall jättebra, vi bokade två lägenheter genom airbnb, så det går framåt!

Likes

Comments

I fredags överraskade vi finaste 18 åringen Mathilda, med middag och efterrätt. Riktigt mysig kväll blev det, kan ju inte direkt säga att hon blev överraskad, eftersom vi hade behövt avslöja lite och för att det är i princip omöjligt att undanhålla något från henne, haha! Men väldigt lyckat blev det ändå och det är hon verkligen värd!

Likes

Comments