I går kväll fick jag finbesök av bästa Nicole. Hon tittade förbi lite spontant med en pizza vid 21-tiden. Så mysigt! Vi satt och pratade och åt i ett par timmar. Vi hade inte setts på ett bra tag, så vi hade mycket att ta igen! Det är tråkigt när det blir så.. när livet kommer emellan dig och en vän. Innan var vi som piff och puff. Folk på stan frågade så sent som i fredags vart min andra hälft var lol. Men efter kvällen bestämde vi oss för att boka in hela TVÅ dagar till att ses denna vecka. Woop!!

Vänner och familj förgyller livet mer än några pengar i världen, så se till att vårda dessa relationer. Ta vara på och uppskatta de som får dig att må bra och som sätter lite guld på vardagen.

P&K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I gårkväll blev det en sväng till bergakungen när tvätten var klar och upphängd. Lillebror och jag såg Black Panther, en film jag sett fram emot lääänge. Jag måste verkligen säga att den var lika bra som jag förväntade mig att den skulle vara. Jag tror faktiskt att den går hem hos både Marvelfans och folk som inte är så insatte i denna värld. Själv är jag inte jätteinsatt, men min bror gör vad han kan för att ändra på detta haha. Efter filmen tog vi en sväng förbi en lokal bar för att diskutera filmen över en öl. Myysigt! Vi kom hem runt 01:30, vilket var helt okej eftersom vi båda ör lediga i dag, måndag.

Nu sitter jag i soffan framför nyheterna och chillar med frukost. Om en stund blir det nog lite gym och sedan är inget speciellt planerat.

Ha en fin måndag!

P&K

Likes

Comments

Denna helgen har varit väldigt chill. Förutom äventyren på natten till lördagen så har jag bara sovit, tränat, shoppat, fikat, sett på Netflix (previs avslutat samtliga säsonger av How to get away with murder.. life feels so empty lol) och träffat kompisar/familj. I kväll är det dags för att äntligen se på Black Panther. Ska bli så kul!! Förutom det brottas jag fortfarande med frågan om huruvida jag ska åka utomlands nästa vecka eller inte.. jag kan inte bestämma mig. Det känns som slöseri med semester att bara vara hemma, samtidigt är jag inte 100% frisk än. It’s a tough one.

To be continued!
P&K

Likes

Comments

I går blev det en aw med gamla jobbet. Det blev ett antal öl för många och när chefen lämnat skeppet blev det ett antal shots... aldrig en bra idé haha. Vid kl 22:00 åkte alla hemåt och det var dags för mig att dra till stan och möta upp Dajana vid lounges. Vi fick en drink det första som hände när vi kom in genom dörren, men började även dricka vatten vid denna tid. Efter 01-tiden drog vi vidare till klubb8 där vi fortsatte dansa runt. Det blev verkligen en bra danskväll måste jag säga! Kom hem runt 04:30 och har sovit minimalt på soffan.. är helt död nu. Jag hade tänkt gymma, men huvudet säger annat just nu. Får se hur det blir med det.

Happy Saturday peeps!!

Likes

Comments

Första lediga dagen och jag spenderade den på bästa sätt, med lillebror. Vi börjad smed att kolla kläder, hittade ett par jeans till honom och sedan strosade vi runt på Göteborgs gator en stund innan vi landade på ett café för att fylla på koffein förrådet. Så mysigt! Sedan tog vi oss till Fokus för att köpa present till en av hans kompisar och efter det gick vi en promenad hemåt. Dagar som dessa är det bästa jag vet. Har den bästa lillebrodern ever och jag är otroligt tacksam över det!

Jag vet att alla inte har syskon eller iaf inte har den nära relationen till dem som kanske jag har med min bror. Men att ha en person som man står nära, som vet i stort sett allt om en, oavsett om man är släkt eller inte är så otroligt viktigt och värdefullt. Att ha någon man alltid kan vända sig till, alltid kan prata med och luta sig mot och dela både bra och mindre bra stunder.. det är livet.

Min uppmaning är därför att vårda era relationer, ta ingen för givet, varken familj eller vänner och se till att uppskatta de som står er nära. Det betyder verkligen mer än alla pengar i värden.

Likes

Comments

Jag har aldrig varit en blommänniska, men vita orkidéer är faktiskt fina! Blommor kan helt klart lyfta ett rum och lyfta ens humör. I like em! Enda problemet är att många blommor är alldeles för allergiframkallande.. men det finns ju alternativ. Min plan för i år är att börja fixa och dona lite hemma. Dels behöver jag ett köksbord. Nu står det bara balkongmöbler där och jag börjar tröttna haha. Sedan har jag tänkt satsa på lite nya tavlor och helt klart satsa på fler blommor. Även om jag trivs bra som det är så ser helt klart fram emot förändringarna jag ska göra!

Nu har jag två veckors ledighet framför mig och jag började dagen med att sova till kl 12. Haha det händer aldrig! Men skönt ändå. Ska vila, träna och förhoppningsvis åka en sväng utomlands. Time will tell.

Ha en fin torsdag!

Likes

Comments

I dag gjorde jag min sista dag på nuvarande jobbet.... Det var sjukt nervöst, läskigt och har känts väldigt konstigt. Jag har ändå varit här i nästan två år nu och många kollegor har börjat kännas som en familj. Jag kommer att sakna att se dem varje dag.. jag kommer sakna tryggheten och känslan av att man hör hemma. Samtidigt ska det bli oerhört spännande att börja mitt nya jobb. Det var ett steg jag behövde ta. I know that. Förhoppningsvis kommer jag att trivas bra där med och förhoppningsvis kommer jag in i jobbet relativt fort. Ni vet den där känslan av att inte kunna saker och inte veta hur man ska göra saker.. jag hatar den. Men antar att det är en del av livet och en del av utvecklingsprocessen.

Anyhow, nu blir det två veckors semester innan nya jobbet. Dags att vila, träna och bara fokusera på hälsan. Eventuellt blir det en liten resa med, om jag hittar något bra.

Ha en fin onsdag/lilllördag! Nu blir det gym och sedan en liten aw med sötpotatis i kväll :)

Likes

Comments

Alltså hur gott är inte detta??! Jag är verkligen en periodare när det kommer till mat och just nu ligger jordnötsmör HÖGT på prioriteringslistan. Det är gott att äta till frukost i gröten/overnight oats, gott till frukt (speciellt äpple och mango enligt mig), gott i mat, på pannkakor och sjukt gott att bara äta som det är direkt ur burken. Om det bara innehöll mindre fett så hade jag lätt ätit en burk om dagen 😩

Lagom är bäst
Det här med att äta lagom är något jag alltid haft svårt med.. om jag verkligen tycker om något kan jag äta hur mycket som helst. Ibland finns det verkligen inget stopp.

I dag är det både semeldag och pankaksdag, vilket såklart innebär pannkakor med jordnötssmör för min del (det fanns som vanligt inga veganska semlor på jobbet..) Men sedan ska jag försöka trappa mer på det ett tag framöver. För min del innebär det att sluta helt då det inte finns något mellanting här.. Är det någon som har bra knep på hur man kan begränsa sig tar jag hemskt gärna emot det!

Ha en fortsatt fin dag :)

Likes

Comments

Again with the snow.. jag orkar inte. Har inga ord. Måste ut i detta oväder och cykla till jobbet nu. Wish me luck 🙄😩 och ha en fin måndag alla!

Likes

Comments

Lillebror har varit sjuk i över en vecka... men nu började han känna sig bättre och gissa då vad som var prio ett!?? Rätt. KAFFE!! Jag har saknat våra kaffedejter senaste veckan. Haha dejt ja.. en kompis komm förbi oss i går och sa att det såg ut som att vi var på dejt. Är det så svårt att tänka sig att syskon vill hänga på caféer tillsammans? Det är inte första gången vi hört den, trotts att många tkr att vi är väldigt lika med. Oklart varför. Anyhow, vi hade mycket att prata ikapp så vi satt där under ett par timmar. Myyyyys! Sedan bar det av hemåt, åt var sitt håll. Jag skulle gått ut på kvällen, men min danskonpis var fortfarande sjuk och jag kände mig ärligt rätt trött.. så jag bänkade mig framför How to get away with murder och ströckkollade i några timmar innan läggdags.

Gymmet i går blev kondition (30min) följt av ben/glutes/hamstrings 1h. Så gött! Ska snart få ett nytt träningsschema med btw. Det ska bli spännande att se och testa!

Ha nu en fin söndag! För min del står träning och tvätt på schemat. Inget mer too exciting haha.

P&K :)

Likes

Comments