EVERYDAYLIFE
All you need in life

Etter å ha besøkt tannlegen i går, dro jeg med Marof på shopping, hvor jeg handlet alt for mye klær. Samtidig skal det sies at det er en stund siden sist jeg handlet meg nye klær, og det er sinnsykt plagsomt å gå å dra opp buksene mine hele tiden. Ble utrolig fornøyd med innkjøpene mine, vil vise de frem i et senere innlegg, gled dere! ;)

Har jo også blitt utrolig fint vær i Levanger, noe som betyr at det er kjempe fint å sitte ute å spise! Spiste først en kjempe god salat til lunsj, etterfulgt av delicious Sushi til middag. Etterpå dro vi på overraskelsesbesøk til farmor, noe som alltid er kjempe koselig!.

- Nxtwig x

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

RANTS , WORKOUT
GOAL

Motivasjon og mål henger jo veldig godt sammen. Målet i seg selv kan være selve motivasjonen til hva enn det er du skal motiveres til å gjøre. Det er alltid viktig å sette seg mål. Små eller store, mål over en kort periode, et mål for dagen, eller et mål over lenger tid. Hva er målet ditt for å trene? Trener du mot en konkurranse? Trener du for å se bedre ut, eller får å oppnå en bedre helse? Uansett hvilke grunner man har, bør man alltid ha et eller flere mål man jobber mot. Et dagsmål kan være at du skal klare å løpe så så mange kilometer på trede-mølla under dagens økt. Et langsiktig mål kan være at du skal delta i et spesifikt marraton løp du må trene deg opp til. Mål og motivasjon er også viktig når det gjelder jobb å skole. Hva er målet for utdanningen din? Hvilken skole er det du jobber for å komme inn på? Kanskje jobber du for å få nok penger til å reise til favorittbyen? Det er utrolig viktig å sette seg mål i livet, uansett hva det er. Har man ingen mål, er det også vanskelig å motiveres til å gjøre noe.

FOOD

Dette er noe av det som værtfall motiverer meg veldig. For eksempel: det kan være hardt å våkne tidlig for å dra på skolen, men det er mye enklere å våkne når jeg vet at jeg skal spise en kjempe god frokost. Dette gjør at jeg fort hopper ut av senga og får på meg klærne. Det kan være hardt å gjennomføre en hard treningsøkt på en slitsom dag, men det er mye enklere når jeg vet at jeg har en supergod smoothie som venter på meg hjemme. Brukte alltid å glede meg til heldagsprøver fordi jeg visste at jeg kunne ha med meg masse god mat på slike dager. Mat kan være veldig motiverende av og til!

CLOTHES

Dette kan være at du skal passe inn i en trang bukse, se bra ut i favorittbikinien eller at du skal få kjøpe favorittjakken om du når det eller det målet. For eksempel kjøpte jeg meg en kjempe fin calvin klein overdel - som jeg bare torde å bruke om jeg ble mer fornøyd med magen min. Trente masse mage og spiste rett mat, og nå kan jeg endelig bruke overdelen. Fin motivasjon til de harde abs øvelsene i mårrest! Skrev også et innlegg om klær og motivasjon tidligere: Nye treningsklær gir treningsmotivasjonen et boost!

PEOPLE

Kanskje er det å imponere en kjekk gutt i klassen motivasjonen din til å få gode karakterer? Kanskje du trener for å se bra ut for noen? Kanskje noen har fortalt deg at du ikke klarer dette, så du jobber for å motbevise det? Om noen har gitt deg en negativ kommentar, trenger man ikke alltids ta dette negativt, men heller snu det om til noe positivt å bruke det som en del av motivasjonen sin. Dette har vært mye av motivasjonen min værtfall! Alle sa at jeg ikke kom til å klare å holde meg unna søtsaker og trene, noe som har vært utrolig motiverende til å bevise nettop det motsatte! Et annet eksempel er at jeg fikk 3 i gym til jul, og gym læreren min sa at det var så og si umulig for meg å jobbe meg opp til en 5er, men at jeg kanskje kunne klare å få en 4. Men guess what, jeg fikk bevist det motsatte, og det var så utrolig herlig!!

PROGRESS

Fremgang er jo kjempe viktig for motivasjonen! Det å se forandringer på kroppen, forbedringer på karakteren, klare å løfte tyngre vekter, gjøre det bedre i jobben osv osv.. Fremgang kan øke motivasjonen til de grader - MEN den kan også ødelegge motivasjonen om man ikke ser noe fremgang. Så her gjelder det å ikke la hele motivasjonen hvile på det å se fremgang, men heller vite at ting tar tid, og fremgangen vil komme til den som jobber for det til slutt - uansett.

INTERNET

Of course. Pinterest, tumblr, instagram, youtube, you name it. Her finnes det massevis av motivasjon, overalt - SAMT ødeleggelser av motivasjon selvfølgelig. Bilder man finner på internett bør ikke være hovedmotivasjonen din værtfall. Det er alltids greit å finne motivasjon på internett, spreke kropper man vil se ut som, så lenge det ikke blir en avhengighet og man blir lei seg og deprimert av det man ser.

In the end vil den viktigste motivasjonen alltid være deg selv og ditt mål. Hva er målet ditt? Hvorfor gjør jeg dette? Hva vil jeg få ut av dette? Hvilket resultat forventer jeg? Gjør dette meg glad? Man bør ikke gjøre noe man ikke trives med, dette vil svekke motivasjonen. Selvfølgelig er det ikke hver dag man våkner og er kjempe glad for å dra på treningssenteret, men gjør det likevel - fordi man vet at til syvende og sist vil det gjøre deg glad. Men om du ikke liker å løpe time etter time på tredemølla - finn en annen aktivitet du kan bruke for å holde deg i form. Ikke jobb bare for pengene om jobben din ikke er noe som gjør deg glad. Prøv heller å se etter en annen jobb som du faktisk vil trives med. Gjør ting fordi det gjør deg glad, og gjør ting fordi du er motivert til å gjøre det.

- Nxtwig x

Likes

Comments

ORIGINAL MUSIC, MUSIC & ME

På Onsdag ble det arrangert den årlige "kulturskolensdag", hvor det er åpent hus på kulturskolen og elever opptrer på forskjellige plasser rundt omkring.

Jeg opptrådde først med bandet mitt på utescenen, hvor vi spilte ''Lola Montez (Volbeat)'' og en ny sang jeg har skrevet kalt ''Also this time''. Har aldri opptredd med en av mine egne låter med bandet mitt før, så det var spennende.

Etter å ha sunget med bandet, sang og spilte jeg min nyeste sang kalt "To be loved yourself". Var superstressa siden jeg egentlig var på jobb, men hadde fått en liten pause for å synge der. Du kan høre et klipp fra begge opptredene i videoen under. Hele sangene ble dessverre ikke med, men jeg tenkte å spille inn de i morgen og poste fullverisjoner av de ganske snart :) Håper du liker de!

0-0:55 - Also this time
0.55-1:31 - To be loved yourself

Har jobbet hele helgen, hatt tidligvakter på avlastningsboligen og ettermidagsskift ved resturanten. Senere i dag skal jeg jobbe på Orion før jeg skal nedover på 3T å trene biceps, skuldre og triceps.

Ny uke, nye muligheter.

Har laget meg et nytt treningsprogram, prøvde det ut så vidt i går og tror det kommer til å fungere kjempe bra. Skal trene kjempe masse de neste dagene før muntlig eksamen starter, da jeg helt sikkert ikke får mye tid til trening når eksamen er i gang og jeg må prioritere øving, øving og mer øving. Gruver meg ekstremt mye til å høre hva jeg kommer opp i, men en liten motivasjonsboost er at jeg skal til London rett etterpå!! Åhhh som jeg gleder meg!!

Utrolig trist å høre om terrorangrepet som skjedde i London Lørdag kveld. Skulle virkelig ønske at slike mennesker som vil påføre andre slik smerte ikke fantes. Har virkelig ikke ord. Tenker på alle som mistet noen, og alle som ble skadd. Vi må stå sterke sammen i slike tragedier og vise at terror ikke kan ødelegge oss.

Love always wins
- Nxtwig x

Likes

Comments

DINNER, FIT FOOD, LUNCH
4 små pannekaker (1 posjon)
  • Rør sammen:
  • 2 egg
  • 1 Banan
  • 4ss Havremel
  • Hell oppi en 1 halv/hel boks blåbær (disse moses ikke).
  • Stek pannekakene på hver sin side på panna til de er gylden brune.
  • OBS! Det er en fordel å lage pannekakene veldig små da det er vanskelig å snu de.
  • Topp med mager kesam vanilje/original og strø over med frossne blåbær.
- Nxtwig x

Likes

Comments

RANTS
What is hapiness? What makes you happy? What makes me happy?
Travel

Traveling makes me very happy. To sit on a plane for hours, listening to great music and just setting my worries aside for a while. Discovering new places, meeting new people, try out new things. I just love it! Wish I had enough money to travel the world, but who knows, maybe someday I will?

Traveling can also make me sad though. To miss my friends at home, to feel lost in a strange city and of course - to look at my bank account when I'm home again. Rip.

Music

Music makes me happy. Whether I listen, write, sing or play. Being on stage, singing in front of people, writing a new song and to receive great feedback. I really wish I could work as a musician and do what I love everyday.

Music can also make me sad. Listening to a sad song, the feeling after a bad performance, or receiving negative feedback. It. Just. Sucks.

Food

Sometimes food makes me happy. To eat yummy food is just an amazing feeling. Right? To feel the sweet, sour or salty taste. To visit a restaurant or eat in front of my favorite TV-show. Whatever, whenever - food always feels good!

Might not feel so good afterwards though.. I spend way too many hours thinking about what and when I'm going to eat. It really bothers me and distracts me when I'm doing more important things. Food really knows how to make me feel like shit sometimes, especially if the food is unhealthy. It just give me this really bad feeling where I walk around regretting it all day.

Workout

Working out makes me happy and gives me a lot of extra energy. ''The feeling after a workout'' is just seriously the best feeling in the world. To feel the pain in my abs, to feel that they really has been working. To feel my legs being so sore I can hardly walk the day after. Feels so great!! Also - to see and feel progress. Definition of Happiness!!

Working out can also make me the opposite of happy. For example, if I'm extremely tired and don't wanna work out, or when I'm demotivated and feel like none of my goals are reachable. If I haven't worked out in a while, I'm just mad at everyone and everything and hate the world for working against me.

School

Surprising isn't it? But yes, school actually also makes me happy sometimes. To receive good grades after working hard and of course: seeing my friends at school!

Of course - school can also make me sad. School can make everyone sad. Receiving bad grades (especially if you have worked hard for them!!!!!!), waking up early .... you know the drill.

Money

People say ''money can't buy happiness'', but seriously - let's be honest - has money never made you happy before? I'm not only talking about the things you can buy (even though a new sweater is very enjoyable), but think about all the other things money can buy. Money can't buy love? What if your boyfriend lives miles away - trips aren't free. What about the love you have for your favorite band? You need money to buy a concert ticket. What if you're in love with a city? Plane tickets are very expensive, right? And seriously though, don't tell me you've never been happy when received your paycheck from work?

I need money to do all these things that makes me happy. To travel - I need money. Music - I wouldn't be able to play and sing if I couldn't buy a piano. Food - this obviously costs money. Working out - If I want to workout in a gym (which I do), a membership costs money. School - some schools costs tons of money. To be honest - I'd say money can definitely buy happiness.

No one can be happy all the time, but everyone can be happy sometimes.

So let's come to a conclusion. Whatever makes you happy, can also make you sad - therefore, no one can be happy all the time, but everyone can be happy sometimes. We just need to find whatever makes us happy - and take advantage of it. Happiness will come to those who works for it. To stop looking at everything in a negative way and learn to look at the bright side instead - will in the end make us happy.

''Always look at the bright side of life''. Isn't that what they say? :)

What makes you happy?
- Nxtwig x

Likes

Comments

EVERYDAYLIFE

Happy Sunday!

Første fridagen min denne uken, føles utrolig godt å endelig kunne få slappe av, sove lenger og nyte en god frokost. Det er også grunnen til at jeg har vært så lite aktiv på bloggen denne uken. Har så vidt vært hjemme, og de gangene jeg har vært hjemme har jeg bare rukket å lagd meg litt mat før jeg ha måttet ut å farte igjen. Tirsdag og Onsdag hadde jeg eksamen i Bokmål og Sidemål. Utrolig deilig å bare ha muntlig eksamen igjen. Skoleslutt nærmer seg med stormskritt!

Har slitt litt med motivasjon i forhold til trening og kosthold denne uka. Har heller ikke fått trent så mye som jeg gjerne ville, pga. jobb, jobb og mer jobb. Har prøvd å presset inn korte økter i mellom skiftene her og der, men da har det for det meste bare vært coreøkter. Rakk heldigvis en styrkeøkt for skulder og armer på treningssenteret i går etter at jeg kom hjem fra Trondheim. Og i kveld blir det Leg day. Kjenner motivasjonen er på vei tilbake. Har scrollet gjennom masse fitspo på instagram og lagd meg en ny 3-ukers kosthold og treningsplan som slutter dagen før jeg skal til London, så dette tror jeg blir bra!!

Gårdsdagen var kjempe fin. Hadde så utrolig lyst på den supergode salaten fra salatbaren i Stjørdal så vi dro dit å spiste frokost. Deretter dro vi å badet på pirbadet i Trondheim så vi slapp det ''dro dere til Stjørdal bare for å kjøpe salat?'' spørsmålet. Etter et par timers bading gikk turen over til Tyholttårnet hvor vi spiste middag. Jeg bestilte meg laks, og fikk med ekstra grønnsaker og salat i ste det for innbakt potet, brød og rømme. Det smakte utrolig godt!!

Glemte selvfølgelig å ta utsiktsbilder fra toppen, noe som var den egentlige grunnen til at vi dro dit, shit happens. Får ta det neste gang, for det blir definitivt en tur tilbake en dag!

Tyholttårnet
- Nxtwig x

Likes

Comments

FITNESS JOURNEY

Aldri i verden trodd jeg skulle skrive dette innlegget, først og fremst fordi jeg aldri har trodd jeg skulle klare det. Hvor mange ganger har jeg ikke sagt "nå skal jeg bli sunn", vært sunn i en dag, gått på en knekk og så gitt opp? Helt siden jeg gikk i 7ende klasse har jeg prøvd å endret på kroppen, men til ingen nytte. Hvorfor?

Jeg gjorde det på helt feil måte. Sulting og dietter som ikke førte til annet enn overspising og all dritten som kom med det. Det å sulte seg er aldri løsningen. Er heller ikke noen stor fan av dietter, for ok, du går på en ''super-diett'' i 3 uker og går ned 5 kilo, men hva gjør du når de 3 ukene er over? Jo, du går opp igjen. Og det vil føre til at man går inn og ut av dietter og får en ustabil såkalt ''jojo-vekt''.

Grunnen til at jeg klarte det denne gangen er fordi jeg spiste nok og rett mat. Jeg trengte ikke sulte meg eller spise mat jeg ikke likte. Jeg fant tonnevis av sunne, gode oppskrifter på nett, tok meg tid til å lage mat i ste det for å kaste i meg masse fast food. Kjøpte inn masse varer slik at jeg alltid hadde noe tillgjengelig, og slapp å bli drit sulten for så å kjøre ned på butikken å kjøpe meg en baguett.

Planlegging og tillgjengelighet er utrolig viktig. Jeg gjorde mye mer på planleggingen denne gangen enn jeg hadde gjort før. I starten planla jeg hvert eneste måltid, mens etter hvert, da jeg hadde begynt å blitt mer vant til de nye matvanene mine, tok jeg det litt etter hvert. Jeg hadde de sunne matvarene alltid tillgjengelige slik at jeg slapp å crave etter godteri og potetgull.

Jeg tok meg også tid til å trene. Satte opp treningen som en av de viktigste prioriteringene, i ste det for å alltid komme opp med en eller annen unnskyldning om at jeg ikke har tid. Jeg skrev inn treningsøktene i kalenderen, og de andre planene som eventuelt skulle komme i ettertid, måtte bare tilrettelegge seg rundt treningen.

Å få inn en treningsøkt i ny og ned er virkelig ikke så vanskelig som det folk skal ha det til. ALLE har tid til det, alt handler om prioriteringer.

February 2017 - May 2017

Jeg er langt i fra mål, og skal fortsette å jobbe hardt for å komme meg dit jeg vil være. Men jeg er mye nærmere enn jeg var for en stund siden, og jeg er veldig stolt av meg selv over at jeg har kommet så langt som jeg har. Ser endelig på trening som en glede i hverdagen i ste det for et mareritt, og gleder meg alltid til hvert eneste måltid. Har mye mer energi til å klare andre ting i hverdagen, og elsker den nye livsstilen min!

Er selvfølgelig ingen ekspert på dette området, så dette er bare min erfaring :-)

Tips til sunn og god mat ---> Opskrifter <---

- Nxtwig x

Likes

Comments