Hmm jag e ganska dålig på det där med att uppdatera min blogg.  Fast att jag vet att det e bra för mig att skriva av mig så blir det inte riktigt så. 
Men ja lite uppdateringar kanske.

Sedan 22/6 studerar jag allmän kurs  på Fridhem Folkhögskola i Svalöv för att läsa matte,  engelska,  sociologi och samhälle.  Så jag sedan kan söka in på den utbildningen jag vill.
Det går bättre hyfsat bra har bara svårt att koncentrera mig på allt pga mina "hjärn spöken" .
Det är fruktansvärt jobbigt att ha dessa hjärn spöken,  då dom kommer å går som dom själva vill. Min hjärna går på högvarv pga detta å flashbacksen som kommer när jag minst behöver dom.

Jag är oerhört tacksam för att jag har hittat världens bästa kille som står ut med allt mitt bagage å sådant. Då jag vet att jag inte är lätt att leva med så är han fortfarande där💖
Älskar dig så otroligt mycket Robin💖

Idag är mina hjärn spöken väldigt aktiva så jag har inte fått mycket gjort mer än skolan i 1.5 h å  haft en trevlig fika i stan med Elin 💛

Blir att försöka koppla bort dessa spöken så jag kan få sova ordentligt i natt!

Ha det gött folks

xoxo
Nuttchi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag skrev men har haft så mkt annat att tänka på!  Trotts all strul med soc så börjar saker att gå framåt,  var på arbetsintervju i torsdags å ska på en till imorgon ☺️ för en gångs skull kanske d blir något av mig!  👏 nu återstår bara att kunna få ordentligt med sömn och slippa dessa jävla mardrömmar... Är så less på skiten nu,  räcker d inte att d finns saker i mitt dagliga liv som gör mig påmind?  Utan jag måste stå ut med d på nätterna med... Dock är d lättare att ignorera d på dagarna men man kan inte välja vad man drömmer om 😑 jag behöver sova..... Mer än 1-2h per natt om ens det... När jag väl vaknar på nätterna vågar jag ju inte somna igen.. Allt går i repeat 😢😴 hatar d!!!

Nä nu ska jag försöka sova hela natten!
Bjuder på en neutral bild ☺️
Xoxo
Nuttchi

Likes

Comments

Denna killen får en tumme upp från mig!!
Det är väldigt värt att läsa både för män och kvinnor. Även hela hans inlägg på Facebook.
Det är väldigt tänkvärt det han säger å han har så rätt i det han säger! Tror även jag ger honom en stor applåd! Fler män som han!!

Artikeln: 

http://www.expressen.se/nyheter/michael-valdtakt-ar-ett-samhallsproblem/

Hans inlägg :
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153417520846937&id=535381936

Xoxo
Nuttchi

Likes

Comments

Vad är oddsen att jag ska springa på just dig på Netto av alla ställen... Oddsen borde vara riktigt små.... Du har förstört så mycket i mitt liv! Jag hatar dig! Jag vill bara glömma allt med dig... Men det kan jag inte då jag fortfarande har mardrömmar om dig....  Fy faaaaaaan för dig!!! YOU FUCKED UP MY LIFE!!

God natt folket
Xoxo
Nuttchi

Likes

Comments

Vet jag ej borde skriva såhär och vet även att folk lär väl bli arga på mig, men just nu bryr jag mig inte...
Alla har säkert känt att dom inte duger eller att man e värdelös Någon gång i sitt liv, kanske oftare än man vill! 
Precis så känner jag mig nu!  Har gjort det många gånger förr med men nu gör jag det igen och det är riktigt mycket,  den känslan tar över hela mig!  Jag känner mig så jävla inkompetent då jag inte klara av något alls längre, klarar ej av att få ett jobb,  kan inte plugga,  kan inte få ordning på min ekonomi,  kan inte få ordning på mitt liv överhuvudtaget!  När jag väl börjar närma mig så faller allt precis innan sista biten e på plats,  varenda jävla gång!  Jag klara faktiskt inte av hur mycket nederlag som helst jag e inte någon superkvinna....
Men jag vet att man ska tänka positivt och allt det å jag har verkligen försökt men ja det har inte gått så bra för mig precis.... Ända sedan gymnasiet har jag försökt med stort sätt allt för att kunna försörja mig själv och så,  men har bara blivit skickat fram och tillbaka till (och av) både AF och soc. Har gått på flera olika jpbbsökar program å annat,  visst jag har lärt mig en hel del av de olika men i längden har d ej hjälpt då därför alltid varit någon sorts myndighet som satt en pinne i hjulet... Å nu e jag så trött på det och känner mig helt maktlös efter alla mina försök till ett bra liv.... Kanske så jag ska spendera min liv?! ?

Xoxo
Nuttchi

Likes

Comments

Jag trodde helt på andra reaktioner efter förra inlägget men , dock e jag glad att det inte blev så mkt värre .

Nu är jag ett steg närmare toppen från denna nedgång , nästa steg bliv väl att bli av med mardrömmarna som vägrar försvinna! Jag e så fruktansvärt trött på att inte få sova ordentligt , dagarna blir ju fördärvade för att man e trött :(

Å ja jag vet om att jag e ej ensam om att ha mardrömmar , men det sliter olika på folk å alla har ju ej samma heller . Men visst det kunde ju varit så mycket värre men detta e tillräckligt jobbig som det e för mig och att få slippa drömmarna hade hjälp så mycket , men jag har en svag känsla av att jag får lära mig leva med dom istället , tror det blir så mycket lättare än att få dom att försvinna!

Får se hur det ska gå med det !

Tror dock att nu när jag tänker efter har jag så mycket annat jag måste fixa att mardrömmarna kan vänta . Eller ?? Kan ju inte koncentrera sig på saker på dagen om man ej får ordentligt med sömn å e trött hela tiden..!?!

Nu får jag se om jag får rätt på allt med soc och arbetsförmedlingen å kanske återgå till rutiner igen :)

men nu e det svårt då dom säger olika saker till en hela tiden å kommunerna skyller på varandra .. börjar undra varför ens dom som arbetar på arbetsförmedlingen, socialen eller försäkringskassan eller liknande får betalt då dom inte verkar kunna göra sitt arbete rätt ... jaja tur att deras vardag eller så inte blir drabbad av att dom klantar till sig !!!!

Allt det gör mig ännu mer trött ...


xoxo

NuttchiLikes

Comments

Jaha , det e väl lika bra att jag tar å "come clean" med saker och ting ! Trotts att jag vet att det lär bli en hel del missuppfattningar och fråga på fråga av de som faktiskt läser .

Det är inte många i min omgivning som vet om de saker som jag kommer nämna i inlägget nu , det är väl typ 95% av all i min omgivning som ej vet och de andra 5% vet nog vilka dom är.

Folk verkar uppfatta mig som en väldig glad å positiv tjej som alltid har ett leende på läpparna. Men det är inte jag , visst att jag kanske verkar va positiv och verkar glad å ler och skrattar , men för det mesta är det skådespeleri från min sida då jag har kommit på att det är så mycket lättare att fejka ett leende å låtsas att allt e bra än att faktiskt förklara för folk hur de egentligen är. Vet att nu kommer många att reagera å undra massa förmodligen. men nu ska jag försöka kortfattat dra upp hur mitt liv varit fram till idag !

Jag minns inte mycket av min barndom , men jag vet att den inte var lätt för mig å mina systrar. Det var väldigt svår på många sätt . Vi flyttade från stort sätt alla I Höganäs till Ekeby '98 (pga olika anledningar) . Allt innan Ekeby e ganska så dimmigt för mig så kan ej säga mycket därifrån , minns bara små saker så som att jag satte fyr på en liten skog , en del hyss med systrarna å lite annat . Jag minns desto mer från Ekeby!

Men i allafall under tiden vi bor i Ekeby och fram till typ nu händer en hel del både bra och dåliga saker men nu kommer jag dra upp de dåliga sakerna då det e dom som e i fokus i detta inlägg kommer ej ta allt i någon speciell ordning utan det e bara allt som jag gått genom i stora drag å inget detaljerat .

Here it goes : misshandlad (mer än en gång,  både fysiskt och psykiskt ) ,brutalt mobbad (stort sätt hela livet) , sexuellt utnyttjad samt strypt .

det var det ! givetvis har även bra saker hänt i mitt liv  ...och vet om att nu kommer folk påpeka saker som att jag ej ska tänka på saker från förr å tänka framåt osv ... JAG VET ! men det e inte så lätt för alla! Och nu undrar folk säkert "varför har du inte sakt något? " .. ja den frågan kan jag ju inte svara på , för jag vet inte riktigt varför jag ej sakt något , väl något med att jag alltid klarat mig själv och för att det blev väl mer verkligt om jag prata om det.. nä ärligt jag vet ej !

Och ja jag har gått och pratat med en psykolog vilket inte gick så bra då denna gav mig skulden för alla händelser. Men i allafall nu har jag "kommit ut" med sakerna ...och som sakt jag vet att där lär komma en del saker mot mig nu förmodligen både bra å dåliga sakerom där till allförmodan skulle finnas någon eller några som ska börja döma mig pga detta varse god , ni hade aldrig klarat er så här lång som jag om ni gått i mina skor !!


p.s måste säga FÖRLÅT till mina systrar för att jag hållit er i mörkret med allt 


xoxo

Nuttchi

Likes

Comments

Vill så gärna skriva något vettigt å har såå in i helvetes mycket i huvudet sm måste ut men när jag väl sätter mig för att skriva är allt som bort blåst eller så kommer tankarna "kan jag verkligen skriva det ? vad händer om jag faktiskt skriver så? " jag vet jag borde bara skriva det jag vill och ta det som det kommer , men ärligt talat så e där så mycket som många inte alls vet och en del som kan sabba många band . Jag får väl erkänna och säga att jag e lite av en fegis när det gäller detta! Men samtidigt så stör det mig så in i helvetes mycket att jag ej kan skriva av mig som jag vill .....eller ja vill jag verkligen det egentligen? jag vill ju försöka underlätta för mig själv genom att få ut saker som jag har i huvudet å kanske till och med hjälpa andra som haft det på liknande sätt som jag , eller något åt det hållet...

nä jag vet faktiskt inte alls hur fan detta ska bli , men något ska det bli !


nu tar jag min extremt envisa huvudvärk och mjuka Igge (bilden)  och går å lägger mig ! hoppas på en mardrömmsfri natt!

Natti folks

xoxo

Nuttchi

Likes

Comments

Det där med att komma på vad fan man ska skriva e faktiskt inte så lätt som jag trodde det skulle vara ...

och jag vet ju inte heller hur jag ska börja eller vad jag ska skriva å vad jag ska låta bli att skriva om ...

har så sjukt svårt att bestämma mig , å ändå borde jag inte tänka så mycket å bara skriva vad jag känner för...

där e så mycket som händer samtidigt å jag har så mycket tankar i huvudet så d gör mig förvirrad och utmattad.

men ja kan ju skriva lite allmänt om de senaste dygnen då jag knappt kunnat sova något alls pga mitt huvud vill ej låta mig göra d ... e sååååå trött på alla dessa jävla mardrömmar nu , vill bara få kunna sova ut , om så bara en natt ! 💤 å jag har prövat stort sätt allt jag kommit på , sömntabletter är INGET alternativ! menmen det försvinner väl igen , för vet d kommer å går ju så får väl stå ut så länge med det ....


p.s Mina favorit killar (Simple Plan) har äntligen släppt sitt nya album

Likes

Comments

Jag har ingen anning vart jag ska börja?!  Har så mkt jag vill ha sakt å men vet inte hur eller vart jag ska skriva....
Jag vill så gärna få ut allt men vet inte hur... 
Nä jag måste fan ta å bestämma mig hur detta ska bli. Å sluta va så lat å feg av mig,  måste fokusera på att d e för mig själv jag ska göra saker nuförtiden 😊
Xoxo
Nuttchi

Likes

Comments