En lugn mys-fredag spenderas med saknade vänner, fika och bio.

Likes

Comments

150926: Förade med tre kompisar innan vi provad på ett nytt uteställe (för oss iaf) Faching

150927: Vad smakar inte bättre än en riktig pang-brekkie när man haft en rolig utekväll?

Likes

Comments

Lördagar för min del betyder lyxfrulle, så idag va jag och min vapendragare och testade på Broms frukost. Skulle ni vilja att jag kör en frukost guide del 2?
Hoppas ni får en bra lördag mina fina<3

Likes

Comments

Va på nyöppnade hälsocafet och provade deras Acai, hur god som helst!! För att läsa mer om olika frukost/brunch ställen läs min guide http://nouw.com/Nuts/min-frukostbrunch-guide-i-sthlm-del-1-21218756
Puss på er mina fina<3

Likes

Comments

Ni som har följt min blogg ett tag nu har nog förstått att jag ÄLSKAR frukost/brunch och guider av olika slag. Så därför tänker jag nu slå ihop de två saker som jag älskar mest och göra en stor frukost guide till er där jag delar mina bästa frukostställen i Sthlm, hur bra?

Café Mocco
♡♡♡

Café Mocco är stort och fräscht, erbjuder möjlighet till både jobb eller enbart umgänge, du känner dig sällan pressad att beställa mer. Du kan välja att plocka ihop din frukost själv på det du är sugen på eller välja deras populära brunch-talrik som är ett ihop plock på lite smått och gott. I brunch taktiken ingår även amerikanska pannkakor med glass till efterrätt.
Har du ganska tomt i plånboken för tillfället är Mocco inget brunch ställe jag skulle rekommenderar för det är väldigt saftiga priser.
Möjlighet till uteservering vår och sommar

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-19:00
Lördag 09-19:00
Söndag 09:30-19
Adress
Nybrogatan 61
Hemsida/instagram
www.mocco.se
@moccocoffee
Prisklass
Extremt dyrt

Café Pascal
♡♡

Cafét har ett mysigt samt välkomnande stämning och ligger otroligt nära tunnelbanan. Deras frukost meny är inte den bästa och det finns inte så jätte mycket att välja på. Samt att stället är ganska trångt och litet vilket göra att det va väldigt svårt att få en sittplats. Är du lika instagram och fotogalen som mig så är inte heller ljuset det bästa, så att få till bra bilder är tyvärr svårt. Uteservering på sommaren och våren.

Öppettider
Måndag-Torsdag 07:00-20:00
Fredag 07:00-18:00
Lördag-Söndag 09:00-18:00
Adress
Norrtullsgatan 4
Hemsida/Instagram
www.cafepascal.se
@cafepascal
Prisklass
Medel

Hälsocafet
♡♡♡♡♡

Lätt ett av mina topp två favoriter! Hälsocafet är ett nyöppnat café som bara använder sig av ekologiska och rawfood produkter. Är du vegan så kommer du absolut inte att ha svårigheter att fika här kan jag lova. De har ett hyfsat stort frukost utbud och du får välja mellan bland annat olika sorters acai, chiapudding, bananpannkakor och egen gjorda smoothies. En annan väldigt positiv sak är att du själv kan välja storlek på din portion, så att det passar både magen och plånboken.
Så är du i närheten av Hornsgatan och är sugen på frukost eller en fika så rekommenderar jag verkligen att du går till hälsocafet.
Uteservering på sommaren och våren.

Öppettider
Måndag-fredag 07:00-21:00
Lördag 09:00-18:00
Söndag 10:00-18:00
Adress
Hornsgatan 61
Hemsida/Instagram
www.halsocafet.se
@halsocafet
Prisklass
Ganska dyrt/billigt (beror på hur man ser på det, med tanke på att det är både rawfood och ekologiskt så är det billigt)

Kaferang
♡♡♡♡

Caféet ligger väldigt fint till med bara ett stenkast till Nytorget. Från klockan 9-11 serveras frukost från deras frukostmeny, med allt från scones till chiapudding. Sen från 11-17 så är det brunchmenyn som gäller och där kan du välja bland olika smörgåsar, sallader och även amerikanska pannkakor. Även veganska alternativ finns att välja bland. Miljön är väldigt trevlig och stilren, men finns tyvärr inte jätte mycket olika sittplatser då de flesta bord är gjorda för två.
Uteservering på sommaren och våren.

Öppettider
Måndag-fredag 07:30-16:00
Lördag-Söndag 09:00-15:00
Adress
Skånegatan 81
Hemsida/Instagram
www.kaferang.se
@kaferang
Prisklass
Billigt

Kaffeverket
♡♡♡♡

Jag älskar inredningen på kaffeverket och den här typen av inredning hittar du inte på något av de andra caféerna. Den är mysig, varm, elegant, retro och du får en slags hemma-feeling. Här serveras supergott kaffe alla från bryggkaffe till flat white och matcha latte. Du äter god och ordentlig frukost, dock inte så jätte brett utbud och ganska saftigt pris. Du hittar till exempel egen gjorda juicer, chiapudding, rågbrödsmackor, yoghurt och gröt. Finns även på Snickarbacken 7 på Östermalm.
Uteservering på sommaren och våren.

Öppettider
Måndag-torsdag 07:00-20:00
Fredag 07:00-18:00
Lördag-Söndag 09:00-18:00
Adress
St Eriksgatan 88
Hemsida/instagram
www.kaffeverket.nu @kafeverket
Prisklass
Dyrt

Pannkakshuset
♡♡♡♡

Det här stället ligger på söder och har riktigt goda och billiga pannkakor. Allt som säljs och görs är gjorda på ekologiska produkter. Utbudet av olika sorters pannkakor är stort och du kan räkna med att hitta något för alla. De har allt från söta amerikanska pannkakor till crepês och mer mataktiga galetter.
Uteservering på sommaren och våren.

Öppettider
Måndag 11:00-14:00
Tisdag-fredag 10:00-17:00
Lördag-Söndag 10:30-16:00
Adress
Ringvägen 89
Hemsida/instagram
www.pannkakshuset.com
@svenskapannkakshuset
Prisklass
BILLIGT

Pom och Flora
♡♡♡♡♡

Det här caféet är hittills min favorit, inte nog med att de serverar frukostaktiga rätter hela dagen utan det gör det även för en billigpening. På menyn hittar du bland annat chiapudding, rågbröd med avokado, smoothies och olika bakverk. Lyxa till det på helgen med en riktigt bra frulle!
Uteservering på sommaren och våren.

Öppettider
Måndag-fredag 07:30-16:00
Lördag-Söndag 09:00-15:00
Adress
Bondegatan 64
Hemsida/instagram
www.pomochflora.se
@pomochflora
Prisklass
Medel

Likes

Comments

Firade vår fina birthday girl i lördags och hade lika kul som vanligt när jag hänger med dessa tejer❤️

Likes

Comments

Köpte för ett tag sen in en ny cover all-mix då min gamla tagit slut. Det här är verkligen en av mina sminkfavoriter, så grym! Den har dock ändrat form, då den tidigare var rund. Gillade den gamla formen bättre, känns som att det var mer smink i då.
Men ett stort tips till er!!

Likes

Comments

Besökte tidigare idag Café Pascal med några vänner och kan starkt rekommendera det! Super god frukost :-)
Men mer om det i min frukost guide som släpps snart!!
Hoppas ni får en bra lördag fina ni<3

Likes

Comments