Ja då har jag testat mitt nya kosttillskott i ett par dagar och tänkte berätta var jag tycker

Jag kan ju självklart inte säga att jag fått massa nya muskler för så fort går det ju liksom inte. Men jag känner mig nog lite piggare iaf.

Sen kommer vi till det som är nästan helt avgörande för mig. smaken

Anledningen till att jag har varit så dålig på att ta kosttilskott är mycket dåliga erfarenheter rent smakmässigt. Jag är väl lite känsligare än många men en del som jag har testat har jag verkligen inte fått ner.Men den här var helt okej. Kan inte säga att jag längtar efter att få dricka den men jag bävar inte heller för den. Det finns fler smaker i det här märket och dom kan jag inte uttala mig om men red pineappel är helt okej

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det första jag tänkte dela med mig av är något som jag själv aldrig testat men som jag gick iväg och köpte idag.

Min lärare i kost rekommenderade oss stark att använda oss av Bcaa pulver innan och efter träning,det skulle ge oss markanta resultat, om man nu är intresserad av muskeltillväxt så klart.

Då bygga muskler för tillfället är ett av mina två mål så var jag snabb på att snappa upp det rådet så begav mig till gymgrossisten för att inhandla ett bcaa pulver som jag ska ta nu från och med kvällens träning helt enkelt. Håller tummarna för att det fungerar lika bra som hon saLikes

Comments

Oj oj här har det ekat tomt ett tag. Men vad sägs som att ändra lite på det.

Jag håller på och utbildar mig till personlig tränare för tillfället och lär mig en massa nya saker hela dagarna.

så jag tänkte helt enkelt skriva av mig lite av dem här.

Likes

CommentsDenna dryck är något som jag starkt rekommenderar. Okej jag ska inte låtsas som att den är god, för det är den inte. Dessa två smaker funkar dock. Men jag känner verkligen att den piggar upp ordentligt, särskilt i samband med träning. Jag tycker att om man dricker en redbull eller liknade innan gymmet så blir man mest trög liksom. Men med dom här så får man ett extra fjung och kan ta ut sig ännu mer

Likes

Comments

Jag har två morgonrutiner som är viktiga för mig, min dag känns aldrig riktigt rätt om jag hoppar över dom. Nu menar jag såklart i kategorin träna och hälsa för jag skulle känna mig riktigt hemsk om jag hoppade över att borsta tänderna också men det hör inte riktigt hitFörst och främst när jag vaknar så klunkar jag i mig ett glas citronvatten. Jag får i mig alldeles för lite vatten så det är bra att jag tvingar mig till att få i mig lite mer och sen så hjälper det även till att få igång ämnes omsättningen.sen har vi min proteinkick till frukost. Det är en lätt kesella som jag blandar ut med lite funlight saft( blir godast med jordgubbssmaken). Till det har vi en shake med proteinpulver och ett kapsel fettförbrännare. Jag har testat ett par olika proteinpulver som jag alla har tyckt varit helt odrickbara. Men det här från fitnessguru.se är faktiskt nästan gott, det slinker ner utan problem iaf. Jag har hasselnöt och chokladsmaken men det finns massa olika. Ska våga mig på en annan smak till nästa beställning

Likes

Comments

Ja inget speciellt händelserik lördag för min del. Vaknade upp och låg kvar en stund i sängen och funderade på om jag skulle sova lite till eller gå upp till gymmet. Men så mindes jag vad jag drömt, att jag sprang på mitt ex i stan och han kommenterade hur fet jag blivit, så då blev valet ganska så lättSen var det dags att traska till jobbet. Väl här hemma igen så har jag bara lagat mat och tagit det allmänt lugnt. En av mina kollegor har bett mig hjälpa henne lite med hennes hälsosamma nyårslöfte så ska skriva vidare lite på det. Kanske publicerar delar ur det här

Likes

Comments

Skönt att vara tillbaka på jobbet efter julledigheten? Har ju jobbat under tiden så har inte varit någon direkt skillnad för mig idag, men var flera kunder som muttrat lite. Skönt att vara tillbaka till vardagen igen om ni frågar mig.

Jobbade morgonpass idag så timmarna mellan 5-13 var inte något som kommer att tas upp här, det som händer på jobbet stannar på jobbet right julia? ;) Sen tog jag tag i min tvättstugenyckel som varit borttappad i typ 3månader, så seg tvättat hos pappa under tiden men nu är det slut med det.

Sen var det käk och en powernap och nu är det time att göra sig ordning för att gå till gymmet. Mitt andra lite mindre väldoftande hem :)

 Panerad rödspätta med potatisgratäng och fisksås

Likes

Comments

Som typ resten av världen så ser jag starten på det nya året som en chans till en start på ett nytt liv. Eller en nypremiär kanske. Träning och hälsa har ju länge varit min livsstil. Men pga olika saker så seglade jag iväg lite från den banan. 

Men som sagt så är det dags att ta tag i det igen. Välkommen att följa med på min resa tillbaka till mitt gamla jag och vidare tills jag är i mitt livs form.

 Likes

Comments

Jag älskar tv3s nya hälsoprogram alltså. Så roligt. Handlar om par där den ena i förhållandet har gått upp i vikt sedan de träffades. Så får dem pengar beroende på hur mycket han eller hon går ner igen. 

Det är nog rätt vanligt att man tänker så. Att man låter sig förfalla liksom när man har ett förhållande bara för att man "har sitt på det torra" Men samtidigt vill man väl vara så snygg som möjlig för sin partner. Självklart så ska man inte behöva gå runt sminkad å fixad jämnt hemma bara för att man har en pojkvän men ändå. 

Fast samtidigt ska man träna å äta rätt för att man själv ska må bra och inte för att man ska göra någon annan nöjd liksom

  

Jag och min underbara mamma 

Likes

Comments