My week

I helgen som va så var min lillebror hos mig och i lördags så åt vi pizza på Pizza Pallace.
I söndags när mamma och pappa hämtade lillebror så åkte jag med dem ner till Lidl och stack in till loppisen. Jag kom hem med en tunn topp som har en medeltidskänsla över den. Jag köpte även ett par clips och ett armband som man har på överarmen.
I tisdags så gick jag som vanlig till överskottslagret och kollade där lite. De hade inte mycket denna gången som jag var intresserad av. Hittade en väska som jag tyckte om, jag behövde en mellanstor väska med axelrem så att jag kan få med mig lite mer nu, när jag går på stan.
Igår så var jag med min kontaktperson på Chili Thai och åt lunch där. Jag älskar thai och kina mat. Jag hade på min färdigsydda slips-klänning.

Mojsning

Jag är hemma hos mamma och pappa nu, det är nog första gången jag är här på en vardag på 2, 3 år. Jag ska hem till mig senare idag, då jag har engelska imorgon och efter den så åker jag till mamma igen. Jag har mått lite dålig denna veckan, men jag tänkte ta en liten sammanfattning av min vecka sen den senaste inlägget.

I helgen som var så hälsade min lillebror på hos mig. Vi kollade på pokémon filmer och gick och promenerade fram och tillbaka i Ulricehamn, för min lillebror spelar pokémon go. På lördagen så åt vi pizza och vi delade på en pizza. Min halva var prinsessa och Pontus del var kebab och sen så tog vi extra pommes till. Jag har ju en förkärlek till pommes så självklart tar jag ju extra.

Mamma och pappa hämtade Pontus på söndag sen och då följde jag med dem ner till Lidl där jag gick in till loppisen. Jag hittade en jättefin topp, den är i ett tunn material så den får väntas till sommaren innan jag använder den. Som jag har sagt så har toppen en medeltid känsla över den. Jag köpte även med en armband (jag tror det är som ett slags armband) som man ska ha på överarmen och ett par clips. Clipsen är lite mer klassisk och med en trekant ram.

På måndagen hände väl bara de vanliga med mathandling och engelska. Tisdagen så blev jag klar med min klänning som är gjord av slipsar. Sen så behöver jag sy lite på varje slips, då sömmen som håller fast slipsarnas kant har gått upp och visar slipsen mellanlägg. Ni ska få se arbetsgången med klänningen, som vanligt i ett särskilt inlägg. Jag gick till överskottslagret på eftermiddagen. Jag hittade inte så mycket som jag brukar göra, men jag hittade i alla fall en mellan stor väska med axelrem. Jag blev nöjd med den då jag har behövt en lite större väska med axelrem nu när det börjar dras sig mot vintern.

Igår så träffade jag min kontaktperson och lunchade med henne. Vi bestämde att åka till Chili thai och äta där, det var inte lika mycket folk som det är inne i stan. Jag hade på mig min nya slips-klänning, jag upptäckte att det är en sommarklänning mer än en vinterklänning. Bladen vid halsringningen vill inte lägga sig snyggt när man har en tröja eller jacka utanpå den. Det var min vecka och idag så ska jag inte göra mycket mer än bara ta det lugnt och besöka farfar ocg farmor.

Ni får har det bra så hörs vi!

nubiy

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229