Header

Vilken underbar helg jag haft.

Jag har varit ledig så i fredags kom min mamma från Örebro hit vilket var så mysigt! Så otroligt skön helg i lördags efter en mysig fredagkväll med bubbel och tacos så var vi ute på en härlig promenad och sedan kom Elsmarie och hämtade oss så åkte jag Filip och mamma ut till Elsmarie och Lasse för bubbel bad, lunch, fika och massor av mys jätte trevlig. Kvällen avslutades på Restaurangen Signore och det var så gott åt verkligen en helt fantastisk pasta. idag hann vi äta en god sushi lunch och lite promenad genom stan, så himla trevligt att ha mamma här saknar henne redan men tur att vi ses snart igen såklart.

Eftermiddagen blev det spinning med Ninna och Lilli och en fika efter det så trevligt och mysigt att umgås och prata ikapp lite! Nu har jag precis ätit middag med Filip.

Kramar hoppas eran helg varit bra, jag har inte alls många bilder från denna helgen jag kör alltid med insta story nu förtiden så glömmer tyvärr lite bort den'' vanliga kameran '' Så bilder från Signore får duga.

Just nu njuter jag lite extra av att inte behöva ha söndagsångest och gå upp och jobba imorgon utan är ledig. Älskar att vara ledig på måndagarna något väldigt speciellt med det. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt första inlägg här, eller egentligen så har jag haft denna blogg ett rätt bra tag men inte skrivit något här och så fick jag feeling att få en nystart så raderade allt.

Ibland så får jag verkligen en känsla för att skriva och vill bara skriva skriva ladda upp bilder och allt, de skulle jag säga går lite upp och ner. Men de är kul att ha denna platt form och ja ska göra det jag kan för att uppdatera om allt mellan himmel och jord. För jag är ganska spontan när de kommer till att göra nya/gamla saker får för mig något ena dagen och andra inte. Men de är kul. Skönt att skriva av sig!

Jag älskar att umgås med vänner och familj, har intresse för allt som har med människor att göra nästan ;). En dröm jag har är att någon gång vara programledare för något program helst nyhetsmorgon, Ni får helt enkelt se mer av mig om ni läser de jag skriver. Massor med kramar <3


Likes

Comments