Kom och köp från Jultidningsförlaget


I år har vi valt att sälja från julkatalogen, första gången någonsin för barnen. Minns själv när man var liten och jag och lillbrorsan gjorde det, det var så himla spännande. Kommer ihåg hur vi gjorde allt vi kunde för att vara den som var först med att fråga våra nära och kära, hur sur man blev när den ena hann före haha. Minns lyckan när man kom upp i de poäng som behövdes för att man skulle få den premie man ville ha, samt hur ledsen man blev när man inte gjorde det.

Vi har valt att sälja från Jultidningsförlaget och dom har jätte mycket fina samt praktiska saker att köpa både till sig själv och även i julklappar till nära och kära. Ännu ett plus som gjorde att vi valde just dom är för att dom i år valt att lämna ett bidrag till världens barn. För er som inte vet det är världens barn en insamlingskampanj från Radiohjälpen som genomförs med fjorton av Sveriges viktigaste hjälporganisationer. Pengarna från insamlingen går bland annat till mat, kläder, medicin och annan viktig hjälp till barn i olika världsdelar som har det svårt. Det gör så ont i mig att veta hur många barn som går igenom sådant som vi aldrig skulle kunna föreställa oss, barn som mist sina föräldrar, som inte har mat att mätta sina små magar på. Som är sjuka, som får se sina nära och kära dö, som kämpar för sina liv. Det finns så många barn där ute som växer upp utan kärlek och trygghet, i fattigdom, i misär. Barn som inte får vara barn. Det får en att inse hur tacksam man ska vara över hur bra vi och våra barn faktiskt har det!


Här nedanför har jag satt ihop lite utav allt som finns att köpa från jultidningen. Vill ni lägga en beställning hos oss är ni välkomna att göra det HÄR genom vår webbshop, man behöver ha ett lösenord för att komma in så ni får fråga mig efter det bara.

'

Dom där vetetofflorna är bara ett måste för mig och även familjens stora "kom ihåg almanacka" är något som jag också kommer köpa hem, genom den får man en bra överblick för hur veckorna ser ut. Perfekt för barnen också, speciellt Milo som kan läsa nu.


Förvaring, förvaring, förvaring! Någon mer än jag som älskar praktisk förvaring? Det kommer det handlas hem massvis av, det är en sak som är säkert! Den där tvättpåsen med olika fack är ju toppen, likadant den till presentpapper. Någon mer än jag som alltid bara mosar in såna i ett skåp och sen när man väl ska slå in något så är pappret så skrynkligt och fult att man kastar och köper nytt istället? För att sen göra samma sak igen haha! Så en sån ska jag också ha, och dom där smarta krokarna som man kan sätta på skåpen i köket. Dom där fruktpåsarna skulle jag vilka ha med, förstå hur mycket man kommer spara på miljön!


Strumpor är något som alltid går åt, så varför inte passa på att beställa hem ett gäng när man ändå är igång liksom? 

Varför har jag en känsla av att jag kommer shoppa ihjäl mig?

#jultidningsförlaget #jultidningar #jul #köp #vetetofflor #strumpor #julklappar #världensbarn


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229