En bild säger mer än tusen ord?

Nej, en bild säger däremot mycket mer än själva sanningen. Den här bilden ovanför tog jag som exempel bara för ett litet tag sen och nu undrar jag vad det är ni ser på bilden? Helt ärligt talat nu, hur tolkar ni mig på den bilden? För jag är helt hundra på att dom flesta av er tolkar den fel, mig fel.

Förmodligen som en lycklig tjej, som är hel nöjd med livet och allt det har att ge och vet ni? Jag hade lätt kunnat skriva ut att det va så, spinna vidare på den falska fasad som bilden speglar och alla ni skulle gå på det som skrevs. Det är ganska läskigt egentligen och jag vet att det är många bloggare där ute som vill att andra ska tro att dom lever det där perfekta livet, det livet som andra bara drömmer om. Men helt ärligt så existerar inte det, för ingen går igenom ett liv utan att ha motgångar eller utan att det händer något som påverkar en negativt. Inte en endaste människa har perfekta relationer, för sådana finns inte heller. Alla relationer vare sig det kommer till kärlek, vänner, familj, arbetskollegor går upp och ner. Det är så mycket som sker bakom stängda dörrar som andra inte har en aning om, så många som genom sina sociala medier vinklar sina liv till något helt annat än verkligheten. Många rädda för att deras "perfekta fasad" ska avslöjas och blottas. Men varför? Varför är det så svårt och förbjudet att skriva och prata om sånt som tynger oss? För vi har alla varit där på ett eller annat sätt.

Jag lovar att dom flesta utav mina trogna läsare kommer tillbaka för att dom känner igen sig i vissa saker jag skriver om kan relatera och framför allt vet att jag är ärlig i det jag skriver om och aldrig kommer lägga på en fasad där jag låtsas att allt är guld och gröna skogar när det inte är det. Har jag haft en skit dag, då kommer jag skriva det. Är jag nere i jordens dipp, då kommer jag skriva det jag med. Sen får andra tycka och tänka vad dom vill. Jag har alltid varit väldigt personlig och öppen i mitt bloggande angående allt jag gått och går igenom, mina diagnoser och sjukdomar. Mitt liv är långt ifrån perfekt men det har aldrig varit något jag försökt sträva efter heller och absolut inget jag vill försöka förmedla till andra.

Dagen har i helhet varit bra, har hängt med min bestie, träffat fantastiska Becca som fixade mina fransar, så nu ser jag ut som en människa igen. Men innanför denna yttre fasad skriker jag av smärta och värk. Det gör så jävla ont i hela kroppen, i nacken och jag är så slut att jag bara skulle kunna somna sittandes. Känner mig lite ledsen och nedstämd över att jag fått ställa in resan till Skövde och tatueringsmässan jag så gärna ville gå på. Men jag fixar det bara inte och jag vill inte spendera min helg på ett hotellrum i sängläge heller, för det är förmodligen så det kommer bli. Bara bilresan fram och tillbaka till Bålsta idag tog så mycket på mig. Att sitta så då i nästan 4 timmar imorgon och sedan orka gå på mässan plus gadda mig går bara inte, hur mycket jag än vill så vet jag att jag inte kommer fixa det nu när jag är inne i ett så kallat skov när det kommer till min eds och det suger så jävla hårt! Hade verkligen sett fram emot att komma bort, gå på mässan och mest av allt sitta under nålen igen. Men det är inte värt att kämpa mig dit för att sedan ändå inte komma ifrån hotellrummet... Det är vid såna här tillfällen, när jag blir begränsad, som det tar så mycket på en psykiskt. Men jag försöker att inte gräva ner mig, det kommer fler mässor men jag vet ju även att det kommer fler perioder med skov och det är den vetskapen som suger så jävla hårt!


Hittade den här bilden när jag googlade, ganska sjukt att jag som är 31 år lever i en kropp som egenligen är i samma ålder som min mamma och pappa. Stackars Simon som gått och blivit tillsammans med en gammal tant haha.

Ska försöka se om jag kan sälja iväg eller ge bort VIP biljetterna och presentkortet till någon annan, det är ju trist om det ska kastas i sjön bara så där. Har skrivit till inkskovde så får vi se vad dom säger helt enkelt. Om det är någon som vet att dom vill gå eller nyttja presentkortet så kan ni ju slänga iväg en kommentar eller ett meddelande bara så ska jag se om det går att lösa.

#fuckeds #eds #begränsad #psykiskohälsa #nedstämd #värk #pain #sängläge #fransar #volymfransar #fransförlägning #lashes #skövde #tatueringsmässa #inkskovde #vip #personligblogg #personligblogg #nouw #bestofnouw #veckansblogg #falsk #fasad #ärlighet

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229