Så här såg jag ut när jag kom hem från stanis (stan). Jag hade en väldigt härlig känsla i magen, vem skulle inte ha haft det om man var väldigt nöjd med sina inköp.

Vi börjar med dressman. Jag köpte ett par brallor (pantalones, byxor, pants) som satt väldigt fint på mig.

Jag köpte en dammsugare på biltema.

Jag köpte en fransk träskruv, en fickkniv och en tving som jag köpte på claus ohlsson.

Tillsist köpte jag ett par glasögon på specsavers. Jag behöver egentligen inte ett par glasögon men jag hade lust att ha ett par bara för att.


​Det var allt för denna gång. Jag köpte också ett äpple som middag men den glömde jag att ta kort på.

Likes

Comments

Jag älskar fingervantar, jag tycker dom är fina och bra att ha dessutom finns det SÅ mycket olika färger och former. Jag är ute efter några prickiga som ska köpas imorgon för då är det ju tjejkvällen på stan. Det kommer bli en haul, ta det lugnt!

Likes

Comments

Jag ser väldigt mycket på serier ska ni veta. Jag ser blandat, drama, dokumänter, romantik, 40+ och skräck. Ni ska få se en serie i varje kategori. Här kommer första.

Drama: The powerpuff girls.

Skitbra serie i helhet. Inte den bästa jag sett men bra. Det handlar om tre superhjältar (de ni ser på bilden).

Den får tre av fem Amelies.

40+: Det är inte så dumt att bli gammal

En dokumentärserie som jag starkt rekomderar. Man behöver absolut inte vara 40+ för att se den utan det är en serie för alla åldrar även om den riktar sig mot äldre.


Fem av fem Amelies.

Romantik: Bananer i Pyjamas

Jag tycker det är helt otroligt att se kemin mellan dessa bananer, VILKEN KÄRLEK. Det är inte den bästa jag sett men just deras relation är magisk. Titta bara på bilden över, ser ni hur nykära de ser ut? Inte? Då har ni problem.


Den får fyra av fem Amelies.

Skräck: Bamse

Det pirrar i kroppen bara att jag ser på bilden ovan. Vargen är fruktansvärd. Eftersom att jag inte gillar farliga serier får den...

...En av fem Amelies.

Dokumentär: Mi high

Detta är som sagt en dokumentär om mig och mina två kompisar. Han längst till höger ska likna mig, jag är ganska besviken på hur de formade hans utseende. Titta på hans hals, ser ni födelsedagsmärket på halsen, DEN HAR INTE JAG!? Hur tänkte dom!?! Men själva handlingen är ändå ganska lik de får därför...

...Två av fem Amelies.

Likes

Comments

Linnen - gjort själv, shorts - gjort själva, handledsvärmare - gjort själv (Amelie), hanske - stadium, rosett - hittat i låda på vinden, hårspännen - Amelies och Hårgrejsemojs - utomlands.

Man kan ha shortsen på två olika sätt. Man kan dra upp dom så högt upp man kan (tills man känner att sömmen sprätts) eller så har man dom så långt ner som möjligt (fast inte så långt ner så att det ser ut som att man kommit från toaletten).

Fyra lite finare bilder på bara mig.

En närbild på mina kläder.

​Ursäkta för de lite fulare bilderna på slutet.

Likes

Comments

I förrgår hade Amelie sin målarkurs, som hon har varje fredag. Här kommer några bilder från fredagens kurs.

Först måste man stretcha såklart.

Fingrarna måste också stretchas, det är du dem man målar med.

Denna gång skulle Amelie visa hur man målar hus.

Denne pöjk hade det lite svårt, det blev en fiskmås istället...

Och denne flicka hade det också lite svårt, så hon fick lite extra hjälp på traven av Amelie.

.

Tack för alla som kom på Amelies målarkurs, Amelie hoppas att hon får se alla nästa gång igen och kanske till och med flera!

Likes

Comments