Porträtt

En bild från morgonens plåtning i parken med min finaste Maja. Vi tog massvis med bilder då hon har ett eventuellt samarbete med en modellagentur på gång och dessa ville ha lite bilder på henne då de inte kan träffas personligen eftersom att de har sitt kontor i Paris. 

Provade att ge bilden både en redigering i färg samt en i svartvitt, och måste nog säga att jag föredrar den i svartvitt. Vilken tycker ni?

Superkul att få hjälpa till och många bilder blev riktigt bra!

Likes

Comments

Natur

Måste ständigt påminna mig själv om att livet just nu faktiskt erbjuder mer än plugg, om jag bara tillåter det. 

En svampplockarrunda i tre olika skogar med moster och mamma i söndags var ett av de tillfällen då jag insåg hur lugn jag blir om jag släpper allt som har med skola och prestation att göra för en stund. Blev inte så mycket svampplockning för min del då jag tog med mig kameran, men några fina bilder blev. Det plus några timmars bra sällskap och jag var mer än nöjd i bilen påväg hem.

Fler bilder från vårt lilla skogsäventyr kommer!

Har haft en fantastisk tisdag och hoppas er var minst lika bra, kram. 

Likes

Comments

Natur

- Tyra Levin, 17-soon-to-be-18 år gammal och bor i Visby på Gotland

- Älskar; Att experimentera i köket, träna luftgevärsskytte, umgås med såväl vänner som familj, gymma, jobba (otroligt kanske men så sant), bildbehandling, att ha (kanske lite för) mycket att göra och att fota

- Avskyr; Ärtsoppa, falska människor, grus i skorna och att vara sjuk

- Pluggar tredje året på naturvetenskapliga programmet på Wisbygymnasiet

- Bloggnamnet; Novemberi - är född i November, och var sådär lagom kreativ vid processen att ta fram ett bloggnamn

- Syfte med bloggen; Dela med mig av fotograferandet! Bilder på allt mellan himmel och jord men främst natur- och porträttfoto.

Welcome!

Likes

Comments