Varför?

Många av er undrar väl precis som jag, varför?

Varför hände de oss? Varför hände de? Och hur hände de?

Det finns fortfarande inte ett 100% svar på hur de kunde ske. Men både Umeå och Östersund har kollat igen om fallet flera gånger och kommit fram till att det måste ha hänt under graviditeten. Hon kan inte ha blivit så dålig unde förlossningen, för att värderna på henne när hon kom ut var inte så pass dåliga. Varför hon slutade andas i förlossningen tror de skedde för att hon vart så slut pga redan skadad hjärna.

Så enligt den faktan och alla prover de har. Så måste en syrebrist skett i magen. Antingen att hon fått navelsträngen runt halsen eller att det blivit ett veck på navelsträngen.

Då tänker jag som säkert andra av er. Kände du inget? Nä hon har varit så fruktansvärt aktiv genom hela graviditeten. Alla som sett och följt min graviditet vet hur pass aktiv hon var. Folk på affären kunde till och med se hennes sparkar när jag var och handlade. Jag har haft full koll att hon alltid sparkar på morgonen, mitt på dagen och på kvällen. Hon sparkade till och me påväg in till förlossningen.

Varför är de då ingen av alla läkare som varit med om nå liknande?

De tror att i vanliga fall när en sånhär grov syrebrist sker, så är barnet oftast dödsfödd. Så om deras "fakta" stämmer så här alltså Nova klarat sig precis på håret. Att tex vecket på navelsträngen precis släppt i sista sekund. Varför det kan bli veck på navelsträngen har inget med att jag gjort något under graviditeten, utan en ren olycka säger dem. Eventuellt lite lite fostervatten.

Det här fallet ska dock skickas vidare till utomstående läkare som också ska kolla igenom allt och se vad de kan komma fram till att allt berodde på..

Vilken kämpe vi har, redan från start och vi älskar henne mer än ord kan beskriva!
Gillar

Kommentarer

Emelisanskrypin
Emelisanskrypin,
Usch vilken mardröm att som förälder gå genom. Jag är glad hon mår bra. Själv kom jag ut med navelsträngen fem gånger runt halsen. Skinnet hängde löst på mig precis som jag hade tappat näring och vikt den sista tiden i magen. väldigt otäckt. Ha en fin helg!
nouw.com/emelisanskrypin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229