Flaskmatning

Helgen har varit super bra, vi hade bara en dålig natt då vi trodde att det var kramper pågång. Men sån tur var så var det inte de. Antagligen både magknip och förkylning som spökade. Annars så har vi bara umgåtts med Jockes familj, grillat och haft det trevligt.


Vi har provat flaskmatat varje dag när hon är pigg och fortsatt prova amma. Nova har ofta varit för trött för att ta bröstet eller flaskan och flaskan de tipsade om har hon inte alls tyckt om och bröstet har också varit lite svårt. Så vi provade våran twistshake nappflaska som vi hade hemma, men den läckte för mycket mjölk så den gillade hon inte heller.

Men idag hörrni, idag tog hon flaskan!!

Den tredje flaskan som vi hade hemma. En vanlig liten philips. Hon sög och sög och drack ungefär 20ml helt själv. Det är ett extremt stort steg för oss och jag hoppas på att hon kommer fortsätta så när hon orkar. Hon tar också nappen mycket bättre nu i korta stunder innan hon somnar med den. Nu har hon alltså tagit bröstet en gång och flaskan en gång. Så jag håller tummarna på att det bara går framåt nu.

Annars har det inte varit så mycket mer än massa mys de här dagarna. Vi bara njuter av tiden tillsammans. Hej så länge!Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229