Hejsan!
Just nu tittar jag på tredje filmen av Harry Potter. Jag har prov i morgon men dumma jag pluggade bara igår, så vi får se hur det går. Imorgon på kvällen så ska jag och några vänner vara tillsammans. Aja måste gå och lägga mig, har läxhjälp på morgonen så jag måste vara där och plugga.
Vi hörs!❤️

Btw denna drickan är min favorit! Jag tror att man bara kan köpa den i Rumänien. Just denna är i vattenmelon smak men den finns typ i morot och äpple kanske fler men vatten melon är den bästa enligt mig. Så om ni ska till Rumänien så pröva denna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 15 Readers

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag hos tandläkaren och min tid börjar om 6 minuter. Glömde blogga igår... Var så jäkla trött igår orkade knappt skolan. Har ett prov på fredag som jag måste plugga till😩
Nu kom dom

Likes

Comments

Hejsan!
Är på middag just nu, men har lite tråkigt så då kom jag på att jag kunde blogga. Det har varit en väldigt betydelse full helg, min mamma gifte sig nämligen. Så det har varit fullt upp hela helgen så jag sjukanmälde mig idag för jag är så trött.
Ska försöka blogga imorgon för då har jag inte så mycket att göra.

Puss💖

  • 16 Readers

Likes

Comments

Hej, jag är väldigt intresserad i skönhet, dekorera och allmänt om livet:) Men vad vill du som läser läsa om?? Vill du att jag ska prata om djur, sociala medier, fototips, skolan eller kanske de bästa filmerna/serierna/böckerna?
Kommentera gärna!:D

Likes

Comments

Heej!
Nu väntar jag på bussen... Har varit på dansen:) Gick bra, musiken var bra och så. Idag ver en helt ok dag, alla språk, matte och idrott. Idag var det för övrigt soligt och varmt:) yay nu kom bussen, har lite läxor som ska göras men ikväll kommer jag förmodligen inte orka plugga... Alla lärare på skolan var sjuk så på spanskan så fick vi en chilenare som pratade jättesnabbt så ingen fattade någonting så det blev en väldigt flamsig lektion. Nää men nu ska jag lyssna lite på musik tills jag kommer hem;)

Sorry för den dåliga bilden men känns konstigt att ta en selfie på bussen...

  • 19 Readers

Likes

Comments

Hej hej!

Idag var en jobbig dag, vi hade "lilla OS" det betyder att alla klasser+lärare i skolan tävlar mot varandra. Några av grenarna var vattenstaffet, länghopp och kasta visselpipa. Och vi vann, jag skrek så mycket att var är hes. I måndags och tisdags var jag hemma för jag mådde inte bra, så jag kom att det var lilla OS igår när jag duschade så jag fick panik och började leta fram vita kläder( varje klass får en färg så vi fick vitt). Men i kväll måste jag plugga matte, svenska, SO och lite engelska för vi har lite läxor och så har vi ett prov nästa vecka. Får se om jag kan blogga lite ikväll när jag gjort klart alla läxor.

Här får ni en nyare bilder på mig ;)

Avgrundens änglar är en bok som vi läser på svenskan

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Nova, som du förmodligen kan se av bloggens namn. Jag är snart 14 år och bor i Umeå. För att du ska lära känna mig så har jag gjort en lista på 11 saker om mig!!!

1. Jag älskar hundar, godis och minioner

2.Engelska och textilslöjd är mina favorit ämnen i skolan

3. Jag började nyss att dansa hip hop

4. Jag är född 15 november 2001

5. På fritiden så läser jag mycket (i perioder)

6. Min favorit mat är pannkaka och min pappas köttfärssås

7. Jag bor med min mamma, storasyster och mammas fästman Bogdan

8. Jag är hos min pappa och tre småsyskon varje sommar

9. Jag längtar tills jag ska flytta hem ifrån för att jag vill dekorera och skaffa en hund

10. Jag har varit i ett förhållande i 10 ÅR men singel nu

11.Jag är kristen


XO Nova​

Likes

Comments