Vardag

Igår träffade jag äntligen min efterlängtade Vanessa!! Vi har inte setts på ett tag och hon har hunnit med både en utomlandsvecka och att fylla 20 år, så vi hade lite att catcha up om. Vi tog en fredagsmiddag på rådis och maten var svinäcklig :) och alla som känner mig vet att jag sällan klagar på mat (sjukt onajs egenskap tkr jag) så när jag säger att det var illa så var det illa. Men men, desto bättre sällskap hade jag ju, så maten var inte det viktigaste direkt. Vi hängde dock bara ett par timmar för jag började ju jobba kl 8 idag. Var ju som sagt dags för ett 10-timmar pass idag så är helt slut, därför passar det perfekt med en mellokväll med mamma & pappa ikväll<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Texter

Ibland försöker jag tänka att det var du som förlorade något.

Att det var du som förstörde något.

Att det var du som slängde bort någon sorts vän.

Men sanningen är väl inte så, för

det är jag som är pissledsen

och du bryr dig nog inte alls.

Så jag antar, att den enda förloraren här,

är jag.

Likes

Comments

Vardag

Hejeeee!!! Har inte hängt här på ett par dagar och det beror väl mest på att inget intressant har hänt. Ni vet, det är ju trots allt februari. Har mest gjort vettiga men lite halvtråkiga saker. Igår jobbade jag 6-16, (ett riktigt roligt pass var det dock!!) sen tränade jag med Hannah. Svettades sönder på indoor pga har inte gått på det på 100 år så får väl skylla mig själv. Idag är jag ledig<3 Har varit på återvinningen, badat Charli, tränat och käkat lite lunch. Nu tänkte jag nog mest städa och lyssna på Håkan och skriva lite. Jobbar 10h om dagen de tre kommande dagarna så aa, roligare än så blir det inte på ett tag. Men kl 15 på måndag, då börjar livet igen!!!

Likes

Comments

Vardag

Keff jävla start på veckan. Ingenting har varit bra idag. Och jag som brukar vara så positiv gällande måndagar. Den här veckan får jag väl satsa allt på en tisdag.

Likes

Comments

Vardag

Alltså vilka snyggingar en hängde med i lördags!!! Vi firade att Hannah hade fyllt 20 och det blev en superlyckad kväll. Vi skrattade, åt massa gott, skålade för 20-åringen och dansade till Ensam. Grattis igen birdie❣️

Likes

Comments

Texter

Någon dag kanske du ångrar dig

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag varit ledig!!! Och igårkväll gjorde jag något som jag aldrig brukar göra, nämligen att gå och lägga mig utan att ställa klockan!! Shit, låter jag ens som stelaste personen i EU? Möjligtvis. Hursomhelst, vaknade strax efter kl 10 och tog då den vanliga morgonprommen med Charli. Var en sväng på gymmet, tog ett kik på Elins och handlade sen lite mat. Duschade, städade och lagade lunch innan Adam kom och hämtade upp mig. Vi drog ner till sällskapet och tog en fika. 100 år sen jag träffade Adam så det kändes så bra att catcha upp!! Fin kille<3 Nu ska jag bara slänga i mig lite middag sen sova, natti.

Likes

Comments

Vardag

Efter jobbet igår drog jag på mig myskläder, traskade ner till stan och mötte Love på Hemköp. Vi köpte naturgodis och gick sen på bio. Ted- för kärlekens skull såg vi. Jag har alltid älskat Ted Gärdestads musik, då det var den jag och min morfar lyssnade på tillsammans och när jag fick reda på att Adam Pålsson skulle gestalta Ted i filmen så har jag längtat efter att se den. Och jag blev inte besviken. En riktigt fin film, så värd att se på bio också.

Likes

Comments

Vardag

Kolla vilken härlig frukostbuffé jag blev erbjuden imorse. Det var nämligen dags för ett litet frukostmöte med receptionsteamet på gymmet så vi åkte ut till Knistad Herrgård och spenderare morgontimmarna där. Supergott och trevligt!!

Nu ska jag byta om och kila vidare till Ica då det vankas jobb mellan 12-19. Ikväll blir det bio!

Likes

Comments

Vardag

Tisdag idag och jag har high hopes på denna vecka. Mycket roligt planerat, bra jobbpass har jag fått och jag har redan lyckats få till två bra pass på gymmet. Idag startade jag nämligen dagen med att gå till återvinningen med Charli och förutom att träna så har jag också jobbat några timmar. Resten av kvällen ska jag spendera framför datorn med en kopp te.

Likes

Comments

19 år. Tänker massor men skrattar mest. Har bojkottat kött och lyssnar oftast på Håkan. Gillar böcker, pirr i magen, mina vänner, hundar och kärlek. Även om det sistnämnda är svårt som fan. Vill nog att livet ska vara lite finare än vad det egentligen är, men drömma kan en väl få göra. Avklarat 3 år på samhällslinjen, västerhöjd, varav ett år som utbytesstudent i Spanien. Skolan ör över och jag försöker lära mig livet. Oj vad klyschigt men ni fattar.

Instagram@novaliszabo