Förväntningarnas tid. Midsommarhelgen! Vad ska vi äta, dricka och baka? Ja, jag vet ju vad jag ska äta och dricka. Det blir gröt till frukost, kaffe-shake till lunch, müsli-bar till mellis och så en soppa till middag. Så trist men ändå så bra. Midsommarmat har jag ju ätit så många gånger förr. Men det är jobbigt att ställa om och idag har jag inte druckit så mycket vatten som jag borde heller. Det måste jag jobba med. Testar att ställa mobilen på "vattenalarm" tror jag. ☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen tisdag! Gick mina tio tusen steg igår (10993 för att vara exakt). Detta ingår i min livsstilsförändring. Jag har laddat ned appen StepsApp så att jag håller koll på stegen och jag har lovat mig själv att ta en promenad på kvällen om jag inte gjort alla stegen under arbetsdagen.

Gårdagens promenad gick till itrim. Jag kan inte äta alla deras soppor för jag åt dem så mycket första gången för två år sedan men jag gillar gröten till frukost och ska testa deras shake denna gång.

Lite piggare, lite gladare... ☺️ Tjing!

Likes

Comments

Så grymt jobbigt att byta livsstil. Vill mesta att dagen idag ska gå över. Nä, ska väl dricka lite mer vatten eller nåt... fokus på målet.

Min kompis sorterade pärlor i färgteman när hon gick sin diet. Kanske ska göra ett ryck i dotterns rum helt enkelt!

Likes

Comments

Att gå från att äta väldigt mycket mat som förra veckan på semestern till att denna vecka äta minimalt med mat kommer att bli en utmaning. Men, det ska gå! Och, jag tänker att det är därför jag har den här anonyma bloggen, för att få skriva av mig när det känns outhärdligt.

Jag känner mig ändå pepp. Träningsväskan är packad för ett träningspass på lunchen. No pain - No gain!

Likes

Comments

Det är dags nu! Inga fler ursäkter. Inga fler undantag. Det känns som att jag spricker. Att det verkligen inte går att gå upp mera. Ändå gör jag det. Imorgon måndag börjar jag med måltidsersättningar igen. Det blir tredje gången.

Första gången gick jättebra. Jag gick ned åtta kg totalt. Jag blev gravid som var mitt mål men som slutade i missfall i vecka 10. Det var ju så deppigt så nu har jag gott upp hela 16 kg efter viktminskningen, det är två år sedan.

SSRI tabletterna som jag tog efter de sju misslyckade IVF-försöken (3 +, = 3 missfall).

Nej nu blir det annat tänk som gäller.

Likes

Comments