Jag glömde blogga igår men jag tror inte att det gör något! Jag tror jag inte kommer blogga varje dag nu utan bara då och då men idag tänkte jag lada upp.

Dagen började med att jag vaknade och pratade lite med en kompis och lite med min farmor. Jag gör inte så mycket på mornarna förutom igår då jag gick på Birsta men annars gör jag inget. Jag har kollat på Gåsmamman hela dagen och ritat eller jag har testat på pix art som faktiskt är ganska roligt. När klockan blev typ fem åt jag middag och sedan åkte jag till stallet. Det var väldigt mörkt men jag red ändå i paddocken. Jag tänkte inte berätta så detaljerat idag men jag red som sagt i paddocken och jag körde lite bommar och ganska mycket galopp. När jag kom hem fortsatte jag "rita" och se på Gåsmamman. Just nu ser jag på Gåsmamman men imorn och på Torsdag blir det roligare. Och juste jag tänkte visa bilderna i förrgår men jag gör det nu istället. Detta är då stallkatterna och alla tre är kattungar. De två sista bilderna är kanske inte så bra men aja.


Björn (kille)
Kattniss (tjej)
Link (kille)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som igår gjorde jag ingenting på morgonen men vid ca kl. 13:00 åkte jag till stallet. Jag mockade box och hage, packade hö och fyllde på vattnet, sedan tog jag in Olivia och började borsta, sadla och tränsa. När jag tog in henne från hagen var hon väldigt pigg och nervös för det blåste väldigt mycket men när jag väl började borsta blev hon lugn igen. Jag red i paddocken som jag brukar rida i, den ligger typ en kvart, tjugo minuters ridväg från stallet. Jag började med att mjuka upp henne genom att göra en åtta på halva ridplanen och så brukar jag göra nästan varje gång jag rider i paddock för det är en superbra uppvärmnings övning. När hon hade blivit mjuk tog jag några varv på en volt. Det låg redan framme bommar som låg tre bommar en bit mellanrum och sedan tre bommar till. Jag skrittade och travade över dom men när jag kör bommar brukar hon alltid snubbla över dom minst en gång men idag gjorde hon inte idag. Första gången jag travade över de så låg dom bakersta bommarna lite tätt, men istället för att snubbla över dom så räddade hon det bra med att galoppera istället och då tar hon och hoppar över två bommar vilket var en superbra räddning:)

Jag galopperade också lite men inte alls mycket för det blev ganska kallt.

Sedan red jag tillbaka till stallet och sadlade och tränsade av och borstade av henne lite. Sedan släppte jag ut henne i hagen och åkte hem. När jag kom hem gjorde jag typ inget men efter en timme åt vi mat. Det blev bacon inlindad kyckling med ris. Efter maten la jag mig i soffan och kollade på Youtube på tv:n och det är det jag gör just nu.


Likes

Comments

Nu är det höstlov!!!

Men iallafall nu tänkte jag berätta om min dag, men på morgonen gjorde jag ingenting fram till ca kl. 14:00 för då åkte jag och min bror till Birsta City. Jag hade tänkt att köpa två saker en laddare och en "hårsak" det är svårt att förklara vad det är men aja. Jag köpte bara en 3 meters laddare för jag hittade inte den andra saken. Min brorsa gick bara in på en butik lite snabbt och kollade på parfymer. Sedan åkte vi till Max och köpte mat i driven för mina föräldrar var i stugan under dagen för att förbereda för vintern. När vi kom hem åt vi såklart och jag tog en halloumiburgare men en cola zero. Kl. 19 någonting fixade jag naglarna. Jag satte på lösnaglar för jag har väldigt korta naglar annars och jag målade dom gråa. När jag väl fixar naglarna brukar jag ha någon nudefärg men inte idag. Nu sitter jag bara i soffan och kollar på Så mycket bättre och äter lite snacks!

Idag var det en ganska tråkig dag men jag ska försöka uppdatera varje dag!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Jag tänkte berätta lite om mig själv till att börja med.

Jag heter Nova Karlsson och är 12 år och kommer från Sundsvall. Jag älskar att rida, min medryttarhäst heter Olivia och är ett islännings sto på 8 år.

Jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt men tänk på att jag är ny på detta och så!


Likes

Comments