Hej alla fina!
Idag har jag och min kusin hjälpt pappa att snickra och jobbat lite. Dock har jag haft ont både i nacken och ryggen men det har ändå gått bra. Till middag åt vi pizza och det var sjukt gott.

På lördag åker jag upp till fjälls för att bara ta det lugnt och fara på kalvmärkning. Kommer försöka lägga upp bilder så mycket jag kan.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!
Har låtit bloggen varit åt sidan ett tag eftersom att jag inte riktigt har haft tid. Jag har varit på samiskt konfirmationsläger i två veckor och jag kom hem i söndags. Alltså har jag varit borta från 11 till 26 juni. Det var jobbigt att skiljas åt eftersom att man har blivit som en familj❤️

Men nu är jag hos min pappa och ska vara hör till på lördag då jag åker upp till fjällen. Jag kommer absolut att vara mer uppdaterad nu eftersom nu har mitt sommarlov börjat på riktigt och jag har tid för allt.

Kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu är det ett tag sen jag bloggade. Det beror på att det har varit mycket i skolan och har inte heller haft nån inspiration men nu närmar sig sommaren så nu ska jag skärpa mig

Har väldigt många roliga saker framför mig i sommar ska utomlands om en vecka och därefter skolavslutning den tionde. Den 11 ska jag på läger i 2 och en halv vecka vilket ska bli jätte kul. Kommer skriva mer om det lite senare.

puuussss


Likes

Comments

Hej alla fina!

Har inte bloggat på ett tag men det beror på att jagvinte känt att jag har tid. Så framöver så kommer jag blogga när jag vill och kan.

Men iallafall i veckan har jag haft praktik. Jag praoade på sexårs vilket var jätte kul. Det är nog mitt framtida jobb.

Xoxo

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag var det andra dagen i skolan. Har varit trött men det har gått ganska bra ändå. På Förmiddan idag hade läsförståelse test. Det gick bra men var sjukt tråkigt.

Efter skolan for jag hem tillsammans med en av mina bästa kompisar och det var helt otroligt fint väder så vi gick ut fotade. Så här kommer några bilder.

Likes

Comments

Har inte bloggat så mycket i veckan eftersom har gjort så mycket annat men nu ska jag förbättra mig.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att skottat gården eftersom jag var hemma själv. Imorgon ska jag på marknad me en av mina bästa kompisar här hos pappa och sen även en av mina kusiner kommer säkert lägga ut bilder så håll utkik.

Här kommer lite bilder från de här dagarna. Bilderna är från snapchat.


Xoxo

Likes

Comments

Hej alla fina!

Har inte bloggat sen i lördags så kände att det var ett måste. Idag har jag och en kompis varit ute och varit i snön. Sen for vi till en kompis som fyller femton idag❤️Grattis finis❤️

Igår for jag hit till pappa för att vara här hela veckan. Kommer vara med kompisar och vara på marknaden som är i helgen. Men självklart också min pappa eftersom jag inte är här så ofta bara på helgerna och lov. Sen har jag ju faktiskt min kompis och mina kusiner här så allt är fantastiskt just nu.

Lite bilder från igår.

Xoxo

Likes

Comments

Hej alla fina!

Har helt glömt bort att blogga så därför blir detta inlägg lite sent. Just nu sitter jag vid mobilen i sängen efter en helt underbar dag. Det gick mycket pengar men var lätt värt det.

Jag köpte två par byxor, ett par jeans och ett par träningstights. Jeansen köpte jag på Gina och de kostade 299:- vilket inte var så farligt de satt jätte bra också. Träningstightsen är också från Gina och de kostade 125:- vilket var billigt för träningsbyxor. Sen köpte jag en collegetröja på H&M. Jag köpte även en bikini eftersom jag vill va förbered redan nu för att åka utomlands. Kände även att jag behövde mascara och en concealer så jag köpte det Det fick även bli ett browkit på H&M. Sockar var också behövligt så köpte det också.

Efter vi hade shoppat ett tag så gick vi och åt på subway
vilket var jätte gott.

Ska sova nu eftersom det både varit en lång och jobbig dag att bara gå hela dagen.

Xoxo

Likes

Comments

Hej alla fina!

Just nu sitter vi i bussen påväg till Skellefteå för att shoppa och umgås. Det är jag och mina bästa vänner som åker. Vi ska shoppa och äta på Subway.

Xoxo

En liten update kommer inlägg senare idag.

Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag är det näst sista dagen innan lov vilket känns väldigt skönt. Dagen har varit fantastisk. Eftersom vi har varit i backen hela dagen och åkt slalom. På lunchen åt vi på frasses vilket var gott men kanske inte det bästa,haha. Det har varit mulet och kallt vissa stunder men annars har det varit bra.

Ikväll blir det sporthallen för att titta på min träning eftersom att jag har varit sjuk och inte haft någon röst så känns det bättre att få vila även fast det är bättre nu. Man lär sig även av att titta.

Får se om det kommer ett inlägg till lite senare ikväll:)

Xoxo

Likes

Comments