Debatter

Me too på facebook, jeg kan huske at jeg i starten syntes at det var et fedt koncept og det synes jeg egenligt stadigvæk. men! der er noget der har ændret min holdning til Me too....

krænkelsen af kvinder går helt tilbage i tiden. På et tidspunkt var der mange ting som kvinder ikke måtte og så var der vel også en form for norm for kvinder den gang, så som at kvinderne skulle blive hjemme gøre rent,passe børn, lave mad osv. hvor mændene skulle arbejde,tjene penge,være stærke og forsørge familien.

Jeg ved godt at det ikke er et overgreb men det hænger sammen På den måde at kvinder i langtid har skulle gøre hvad mændende siger. Som jeg så tror har en indflydelse på hvorfor vi kvinder får nogle dårlige oplevelser her nu idag. Nu siger jeg det lige ud. Mænd har jo i langtid har haft en magt over kvinder,

så det ligger vel et eller andet sted i mændenes natur (som ikke gør det okay) at de føler at de i sidste ende kan bestemme over os kvinder. Måske også fordi at vi oftest ikke er lige så stærke, fysisk som mænd. Da vi simpelthen bare er bygget anderledes. Så tror jeg dsv at der, stadigvæk er nogle mænd (ikke for at generalisere overhovedet) men nogle mænd der ikke er kommet ud af oldtiden og fattet at vi er i 2018.

Jeg synes at det er forkert at der er så mange kvinder i Denmark & hele verden der har haft en ubehagelig oplevelse & stadigvæk føler at de ikke kan gå på gaden om aftnen uden at blive nødt til at kigge sig over skulderen. Fordi at igen vi er i 2018 og kvinder har været ligestillet med mænd i mange år nu, og det burde være slut med alt det her.

Nu kommer det der har ændret mit syn på Me too. Samtidigt med at kvinder stadigvæk har dårlige oplevelser så er det heller ikke rimeligt at alle mænd nu er blevet sat i en bås.

Eksempel: En mand er på vej hjem Fredag aften fra en lang dag han har været på arbejde og tog bagefter ud i byen med sine venner og drak nogle øl. Nu skulle han hjem kl. var 1:00 han gik inde på en sidegade fra Gothersgade, da han boede et lille stykke væk. Han går så der bag ved en kvinde som var på vej hjem fra klubben og så kigger hun sig over skulderen. Ser manden og begynder at gå hurtigere, imens manden får dårlig smag i munden over at han lige har fået en kvinde til at føle sig truet.

Min pointe med hele det her opslag er, at jeg synes at det er forkert at kvinder skal kigge sig over skulderen på vej hjem, fra en sjov aften. For at tjekke om den person der går bag dem er en mand der ser ubehagelig ud eller ej. Imens at det er forkert at alle mænd bliver sat i en bås som voldtægts mænd om aftnen & bliver set som nogle monstre.

Likes

Comments