Det finns många saker som är "modernt" bland ungdomarna idag som jag personligen tycker är helt fruktansvärt, jag tänkte att jag lite spontant gör en lista med fem saker jag HOPPAS från djupet av mitt hjärta försvinner till 2016 och aldrig kommer tillbaka.

Odd Molly Tröjan

Vi börjar med det jag avskyr mest, jag fattar inte alls varför dessa är så stora. Jag antar att det är för att man ser väldigt tydligt vad det är och att de är dyra vet ju alla redan. så jag antar att det är ett snabbt sätt att säga "kolla vad jag har råd med". BLÄ

Michael Kors Väskan

Väskan ska vara stor, man ska nästan få plats med ett lik i den, om man vill. Shopper väskor är det som gäller istället för skolväska. De är ju egentligen till för just "shopping", en stor väska som man kan slänga ner alla påsar och sånt från när man shoppar. Hela denna delen har jag egentligen inget emot, det är mer Michael Kors väskorna jag avskyr. Designen är inte min smak alls, sen att det ska dingla ett stort "MK" på väskan gör det inte finare. Han kunde inte satt en stor neon skylt med som blinkar "Michael Kors" ifall någon missade det nu när han ändå håller på?

Gummistövlar

Låt mig förklara detta, jag har inget emot gummistövlar i sig, men det är den här trender med att man ska klampa runt i ett par även när det INTE regnar, som om de vore ett par vanliga kängor. Jag fattar verkligen inte varför någon tyckte att detta var en bra idé.

"Vad tycker du vi ska har för sko-trend i år då?"

"Gummistövlar kanske?"

"Men det regnar ju inte!"

"Precis."

Boots

När vi ändå pratar om skor, dessa. För det första gillar jag inte alls designen på dem, alldeles för klumpiga och den väldigt breda och rundade tån är inget jag gillar. För det andra, de är tunga, vilket gör att de flesta (alla) som har dem inte orkar lyfta på fötterna och gå som vanliga människor utan istället släpar på fötterna. Snälla, lyft på fötterna så svårt är det inte. Om det är så jobbigt kan du ju alltid börja träna.

Acqua Limone Tröja

Nej, bara nej. Detta är inte en ny trend dock, den har kommit tillbaka från att varigt populär på 90-talet.


Alla får såklart klä sig så de vill, detta är bara mina tankar. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter du i sängen/soffan/på golvet och undrar vad du ska lyssna på? Som musik älskare tänkte jag att jag lite snabbt och lätt delar med mig med mina topp låtar just nu! (Tryck på rubriken för länk)

The River – Bruce Springsteen

Åh sköna 80-tal. Denna låter är helt underbar,

West Coast - The Young Professionals Minimal Remix – Lana Del Rey

Skön att gymma till, jag gillar inte original låten men denna remix är sjukt bra!

Rooms On Fire – Stevie Nicks

Min inre hippie vaknar till liv, Stevie Nicks låtar är alltid så ”down to earth”. Perfekt för en lugn mys-kväll.

Like Real People Do – Hozier

Ännu en chill/down to earth/mys/hippie låt, känner att jag har ett tema med detta inlägget ;).


Hoppas ni har en fortsatt mysig kväll! 

Peace <3


Likes

Comments

R E V I E W

Min pappa är ett riktigt Star Wars fan, han var runt 12 närförsta filmen kom ut. Let’s just say att det förändrade honom för alltid. Viutav den yngre generationen kommer aldrig kunna förstå hur revolutionerandedessa filmer var när de kom ut. Det fanns inget liknande innan, George Lucasvar helt revolutionerande och har haft en ENORM påverkan på framtida filmer.Jag har alltid älskat Star Wars, Boba Fett är min favorit karaktär och behöververkligen hans dräkt.

När jag fick reda på att de skulle släppa en ny serie StarWars filmer blev jag först väldigt kritisk, jag kan tänka mig vilken enormpress George fick utav alla fans, de flesta är extremt nördiga och kommerkritisera hans minsta rörelse. Men när jag hade läst lite artiklar kring dennya filmen blev jag riktigt taggad. Pappa var helt salig och förvandladesgenast till den 12 åriga pojken igen.

Premiären i Sverige var på onsdagen den 16/12 - 15, jag gickdagen efter alltså torsdagen den 17/12. En av mina klasskamrater såg den påpremiären men jag lovade han att om han spoilade något för mig skulle jagaldrig prata med honom igen. Jag vägrar se trailers eller ens höra folk prataom filmer som jag verkligen vill se, jag tycker personligen att trailersförstör mer än vad de ger mig. Pappa hade såklart sett alla trailers och varhelt uppdaterad, han satt ofta och lyssnade på riktiga nördar diskutera kringtrailrarna och vad som stämde och inte.

Sen var det dags, vi satt i bio salongen, den klassiska intomusiken börjar och texten dyker upp på skärmen. Jag skrek inombords, jag har såexalterad.

Jag tror dock att min och pappas 3D glasögon var trasiga,för det var väldigt suddigt och man hade svårt att se detaljer, pappa sa frånbörjan när vi bokade biljetterna att han inte ville se i 3D men han gav vikanär både jag och min lillebror ville. Jag har aldrig haft några problem innanmed 3D glasögon så att det skulle se just vid denna filmer var verkligen enbesvikelse och förstörde en del.

Jag tyckte att filmen var jättebra och kan inte vänta tillsnästa kommer ut. Det kommer komma fler, fristående filmer kring Star Wars nästaår (2016). Kan inte vänta.

Mina favorit karaktärer var Rey och BB-8 (SÅ SJUKT SÖT!!),Jag älskar Rey för att hon är en stark och självsäker kvinnlig karaktär, vibehöver fler! GIRL POWER!! Alla skådespelare var väldigt duktiga och jag serverkligen fram emot de kommande filmerna. Vilkavar dina favorit karaktärer och varför?

Favoritscenen var lätt när BB-8 gjorde tumme upp med hansblåslampa. Jag älskade att de gamla skådespelarna från de andra filmerna varmed, så kul att se Han Solo, Leia, Chewbacca och Luke Skywalker igen! ÄvenC-3PO och R2D2 fick komma tillbaka :D. Kan vi bara take a moment och uppskatta hur sjukt snygga Kylo Ren och Rey är.Men, på tal om Han Solo, jag tror jag var den enda som inte ”saw it coming”. Jag grät när han dog, inte okej, inte okejalls.

Over all så varfilmen väldigt bra gjord, om du har sett några utav de tidigare filmerna kommerdu känna igen en del scener som de har tagit med i den nya filmen. Först gillajag det inte men sen ändra jag mig och tyckte det var riktigt roligt.

Filmen var väldigt bra, 9/10 geléhallon.

Likes

Comments

A U D I O

FKA Twigs

Herregud vad jag älskar henne, helt fenomenal. Hennes musikoch videos är helt nyskapande och jag blir förtrollad av allt hon skapar. Honbörjade sin karriär som en dansare och har dansat hela sitt liv. Hon har dansatmed många kända artister innan hon började sin egen artist karriär, hon finnsbland annat med i Jessie J:s musikvideo ”Do It Like A Dude”. Kom nyligen ut medalbumet M3LL155X (as bra!!) Hon är enstor inspiration och drömmer om att få dansa med henne någon gång.

Water MePapi Pacify, Two Weeks, Video GirlGlass & Patron

Disclosure

Det engelska bandet Disclosure fångade mina ögon för tvåmånader sedan när de hade ett samarbete med Lorde och kom ut med låter ”Magnets”.Den är så sjukt bra och hamna på min topp10 favoritlåtar of all time direkt. ”Magnets” var en av låtarna på derasnya album ”Carcal” som för övrigt är väldigt bra.

Magnets, Latch,Holding On, Willing & Able

The Neightbourhood

Snart tre år sedan jag fastnade för detta band. Deras musikär underbar att lyssna på en regnig höstdag med en kopp te i handen. Deraslåtar är varierande men har ändå samma vibe. Kan inte få nog av dem, albumet ”I love you” är ett av mina absoluta favorit album. LYSSNA PÅ DEM

Sweater Weather, Afraid, Alleyways, How, Female robbery, Everybody’s watching me (Uh Oh)

Lorde

Okej, vet du inte vem denna flicka är har du seriöst levt under en sten de senaste åren. När hennes album ”Pure Heroine” kom ut hamnadelåten ”Royals” snabbt på topp listan. Jagmåste vara ärlig, jag gillade intealls ”Royals” när den kom ut. Det tog tid innan jag fastnade för Lorde för jaghade inte hört någon utav hennes andra låtar. Jag minst inte vad det var somfick mig att börja lyssna på henne men såfort jag gjorde det var jag fast. Honär en fantastisk artist och med tanke på att hon skrev ”Royals” när hon var 15(!) så säger det en del. Hennes stil är en stor inspiration och jag tycker honär sjukt cool. Hon har även gjort många låtar till ”Hunger Games” filmerna och ”YellowFlicker Beat” ligger också på min top 10favorit låtar of all time.

Buzzcut Season,Glory and Gore, White Teeth Teens, The Love Club, Team, Ribs, Royals, Yellow Flicker Beat

Crystal Castles

De bestod från början utav medlemmarna Ethan Kath och AliceGlass. Om jag mins rätt så var det 2008 som Alice Glass lämnade bandet, tror dedejta och sen gjore de slut osv. Bandet är fortfarande aktivt även om EthanKath är enda medlemmen, Alice Glass har fortsatt på egen hand och skaparfortfarande musik.

Untrust Us,Crimewave, Magic Spell, Vanished

 

Likes

Comments