...INGEN MINDRE ÄN...
Emma Lööw Johansson

Jag vet inte vart jag ska börja, hennes blogg är helt amazing ni måste gå in och kolla på hennes underbara blogg, nu. Bilderna, inläggen, designen, allt är så sjukt inspirerande. Jag läser hennes blogg flera gånger om dagen, för jag kan inte sluta läsa den. Man får så mycket inspiration av hennes blogg. Så jag tycker helt klart att det är värt att läsa bloggen. Ni kan läsa hennes blogg här och bilderna är från hennes instagram. Men hon har även lagt ut dem på hennes blogg också, har jag för mig. Några av dem iallafall. Ifall ni inte har läst den, gå in och gör det nu.

Likes

Comments

CAROLINE LUNDIN, EMMA JOHANSSON & ELIN JOHANSSON
välkomna hit till denna blogg

Hej och välkomna till denna blogg, jag hoppas att ni alla känner er hjärtligt välkomna hit, för det är ni. Jag tänkte i detta inlägget, kort berätta om vad denna bloggen handlar om, vad jag kommer att lägga upp för slags inlägg. Vi börjar på direkten, tycker jag.

Vad kommer bloggen handla om?

Som ni kanske har läst på bloggens namn så heter den ju nouwbloggare, så jag hade tänkt att skriva om bloggare som bloggar på nouw. Men, jag vill tillägga att detta inte är någon skvallerblogg som det finns massor utav. Detta är en blogg som ska sprida glädje, inte negativitet.

Vad för slags inlägg kommer det komma här?

Jo du, det kommer att komma upp massa inspiration från bloggare som bloggar på nouw. Ifall ni vill att jag ska göra några speciella inlägg, så är det bara att kommentera det. Det kommer iallafall att vara relaterat till bloggare på nouw. Jag länkar alltid till deras bloggar när det handlar om andra personer, så ni hittar dem. Jag kommer även göra omröstningar ibland och bloggtävlingar, där man kan vinna shoutout till sin blogg.

Hur ofta kommer det komma upp inlägg?

​Jag vet inte än riktigt hur det blir med uppdateringen, men jag ska iallafall försöka uppdatera minst ett inlägg per dag. Förhoppningsvis kommer det gå, men det kan hända att det ibland inte kommer ett inlägg på en dag, men jag vill uppdatera bloggen minst en gång per dag. 

Likes

Comments