Kickstarta blogghösten med Nouw Autumn Challenge

Krispig luft, stickade tröjor, mysiga hemmakvällar - och bloggande såklart. Visst är hösten härlig? Som ni vet så gillar vi på Nouw att utmana er bloggare, och ni gillar ju när vi utmanar er. I vintras körde vi #Nouw30DayChallenge och nu i höst kör vi #NouwAutumnChallenge. Nu kan du blogga in hösten tillsammans med oss och få chansen att vinna den ultimata bloggkameran!


Vad är utmaningen?

Vi utmanar dig att:
- Få in bloggandet som en naturlig del av din vardag
- Hitta en egen bloggrutin som passar just dig och din blogg
- Våga tänka utanför boxen och utmana din egen kreativitet

Under 4 veckor utmanar vi dig att blogga minst fem dagar i veckan (en vecka räknas från onsdag till onsdag i tävlingen), och att komma in i ett bra blogg-flow igen. Här får du blogga om det som inspirerar dig och dina läsare mest. Vad det är? Ja, det kanske du inte riktigt vet - men nu har du en gyllene chans att upptäcka just det!

OBS! Om du är under 18 år måste du ha målsmans godkännande för att delta i tävlingen.


Vi ger dig veckouppdrag varje fredag

Som en liten hjälp på vägen, och som ett sätt för oss att utmana dig lite extra, så kommer vi även att ge dig ett litet uppdrag varje vecka under tävlingens gång. Varje fredag morgon dyker det upp ett uppdrag från oss bland dina meddelanden här på Nouw. Du har alltid till ett par dagar på dig att lösa utmaningen och du ska senast publicera ditt inlägg onsdag klockan 23.59 på din blogg.

Veckouppdragen är din ultimata chans att briljera för juryn. Skryt med att lösa uppdraget på ett kreativt och oväntat sätt. Försök att utmana dig själv med något nytt, samtidigt som du lägger din egen prägel på utmaningen och låter en röd tråd gå mellan både veckans utmaning och veckans andra inlägg. Hur du gör det? Ja, det är vi spända på att se!


Första veckouppdraget

Nu är vi igång med tävligen på riktigt och första uppdraget är släppt! Du som har anmält dig får automatiskt uppdraget till dig varje fredag morgon, men vi lägger även upp dem här.

Utmaning #1: Vi vill att du skriver ett inlägg där du delar med dig av dina bästa tips för att få en underbar höst. Du har tills onsdag den 31 oktober klockan 23.59 att lägga upp ditt inlägg. Vi är så taggade på att se vad du hittar på! ??


Andra veckouppdraget

Nu har #NouwAutumnChallenge varit i en hel vecka, hur känns det? Vi hoppas att du har fått massa pepp och energi, för här kommer vi med uppdrag nummer två! Den är något som kräver att du tänker till och funderar en stund, tror vi.

Varför inte passa på att klura på detta uppdraget till en mysig stund? Kryp upp i soffan, fixa lite mysig fika och tänd ett par ljus - samtidigt som du skriver ner och berättar för oss…

Utmaning #2: Vad är det allra bästa som hänt dig, som inte hade varit möjligt om det inte vore för bloggen?

Vi vill att du publicerar ditt inlägg senast onsdag den 7 november 23.59. Vi ser fram emot massa fantastisk läsning!


Tredje veckouppdraget 

Äntligen fredag igen, och därmed dags för ett nytt uppdrag! Men först vill vi säga ett stort TACK. Tack för alla era fina inlägg som publicerades i samband med förra veckouppdraget. Vi har läst rörande inlägg om allt ifrån nya vänskapsrelationer, till ökad självsäkerhet och att finna nya intressen. Att höra hur mycket positivt bloggandet gett er värmer våra hjärtan och vi är så stolta över att just du är en del av vårat community här på Nouw ??

Från en sak till en annan - låt oss prata om veckans uppdrag!

Utmaning #3: Temat denna gången är kort och gott ”Veckans bästa…”

Du har tills onsdag den 14 november 23.53 på dig att klura ut hur du ska fortsätta början på den meningen. Via är spända på att se vad resultatet blir denna gången!


Fjärde veckouppdraget 

Nu är vi inne på sista utmaningen, och även sista veckan på tävligen! Sist med inte minst har vi en utmaning som kan göras hur stor eller liten du vill och varieras i oändlighet. Låter det spännande?

Utmaning #4: Testa något nytt som utmanar dig!
Det kan vara allt ifrån något litet i din vardag till något väldigt stort - det är helt upp till dig. Efter detta vill vi att du skriver ner vad du har utmanat dig själv med och även berättar för oss om din upplevelse.

Du har från och med idag fram till onsdag den 21 november 23.59 på dig att både utmana dig själv och berätta för oss om din upplevelse. Så, varför inte sätta dig ner och börja brainstorma redan nu?! ????


Vilka vinner?

Nouws jury utser de tre bloggare som de tycker har klarat varje steg i utmaningen på ett kreativt, utmärkande och inspirerande sätt. Hittar du balansen mellan att skapa en röd tråd i ditt content samtidigt som du vågar ta dig utanför ramarna - ja, då blir juryn imponerad!


När startar och slutar utmaningen? 

Start: onsdag den 24 oktober

Slut: onsdag den 21 november


Här kan du klicka för att möta vinnarna!


Hur anmäler du dig?

Till och med fredag den 26 oktober klockan 23.00 kan du anmäla dig till tävlingen.

Så anmäler du dig:
1.
Klicka på knappen Jag vill anmäla mig längst ner på denna sidan. När du ser din profilbild bredvid texten "Du är anmäld" är allt klart!

2. Använd #NouwAutumnChallenge i alla dina inlägg efter tävlingens start för att göra inläggen synliga för alla andra.

3. Nu är du igång! ??


3 profiler vinner den ultimata bloggkameran från CyberPhoto 

De tre bloggare som enligt juryn klarat utmaningen allra bäst vinner varsin bloggkamera. Speciellt handplockad tillsammans med våra kunniga vänner på CyberPhoto presenterar vi vad vi anser vara den ultimata bloggkameran. CyberPhoto utsågs nyligen till Årets e-handlare inom Foto och Video 2018.

Panasonic Lumix DMC- LX15 - en perfekt kamera för dig som bloggar
Denna kamera är liten och smidig och ryms enkelt i väskan. Den har en praktisk flip up-skärm så att du kan se sig själv vid inspelning av t.ex. vloggar. Du kan enkelt överföra bilder till mobilen för att blogga på språng! Du kan även fjärrstyra kameran, vilket är extra praktiskt på gymmet eller andra platser när du vill ha med lite mer miljö. Filmar i 4K och har även ett bra slow motion-läge för läckra videos. Värde 5690:- inkl moms.

Ännu mer om kameran hittar du här.Illustratör: Petra GregersenAnmälan är nu stängd!


VIKTIG INFORMATION!
Anmälan förlängdes p.g.a. tekniska problem för vissa användare! Vi beklagar detta men vill såklart att så många som möjligt ska kunna vara med, därför är anmälan förlängd.

Från början gällde onsdag den 24 oktober som sista anmälningsdag men nu gäller alltså det som står ovan - fredag den 26 oktober, klockan 23.00.