Yep! I'm back.

Nu tar jag tag i detta igen. Spännande inlägg på ingång! Bl.a. Kille nr 3 & 4..
Detta kommer bli kul!

Hope to see u soon bitches!
Love
💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså.. Jag vet inte ens var jag ska börja!
Att jag och mitt ex gjorde slut var ingen större sak och de var längesedan vi gjorde slut.
Efter att vi gjorde slut blev han tillsammans med en annan tjej. En tjej som väldigt många pratar om, hon har nog haft nästan alla killar i staden, och så fort de blir slut så skaffar hon en annan.
Nu är de så här att jag umgås Fortf med mitt ex syster och hennes barn, vilket den nya tjej inte kan acceptera.. Hon stalkar mig på social medier, glor på mig på affären och när jag hälsar så kan hon inte ens säga hej.. Jag menar, om min killes ex kommer och säger hej, så hade jag sagt hej tillbaka och visat att jag inte är en sämre person. Men hon, hon bara glor som om hon fått ögonen i julklapp.
Jag har inte visat en endaste tendens till att jag vill ha honom tillbaka, vilket jag verkligen inte vill. Men ändå ska hon hålla på och ställa till en scen varje gång!
Nu har de gått så långt att tom en person som jag knappt känner har fått försvarat mig. Denna tjej har alltså gått till sina vänner som i sin tur gått vidare och sagt att jag är "ute efter honom" och var detta har kommit ifrån har jag ingen aning om.
Är hon verkligen så paranoid och osäker på sig själv och deras förhållande att hon måste dels först, gå till sina vänner för att hon är för feg själv och sen sprida rykten? Jag blir så fruktansvärt trött!
Men vill dom prata om mig så får dom väl göra de, de säger mer om dom än mig!;)

Likes

Comments

Efter kille nr1 så jag iväg över Atlanten och samlade på mig nya krafter. Efter sol, bad och många drinkar åkte jag sedan hem igen. Där hemma väntade mig mitt nästa misstag, alltså "kille nr2". Han är den där killen vars namn inte ens får stå med i min "sexbok" utan står under namnet "okänd avsändare".
Han var min övergångsperson, den personen som får en att glömma föregående förhållande. Vilket han var bra på, förutom nu i efterhand då jag bara äcklas av personen och vill helst bara glömma allt..
Han var snäll och han fick mig på andra tankar. Vi träffades i lite över en månad och han lagade mig. När jag väl kom ur träsket med saknade över kille nr1 så sa jag "tack och hej, nästan tjej" fast jag sa kille då, men de låter inte lika bra.
Vi slutade att höras av och träffas, de kom liksom ifrån bådas håll och jag var nöjd över de.
Tills han en dag för några månader sen började höra av sig igen. Han skrev till mig att han hade ångrat att de blev som de blev och att var så ledsen över de. Svarade tillbaka att jag inte ville ha honom heller så de var lika mycket mitt fel som hans att de blev som de blev. Men han tjatade på om att han ville träffas och att han var så ledsen. Men då kom den där kalla sidan av mig fram. Jag sa bara att de blir inget och gå och lägg dig istället.
Sedan dess har jag inte hört något från honom och de är jag väldigt nöjd över!
Han är en MANWHORE och han har fått smakat på sin egen medicin.
Så de här med övergångspersoner, försöka välja någon ni inte kommer träffa något mer, de säger jag av egen egen erfarenhet!
/go natt på er sötnosar.

Likes

Comments

Jag är mig själv, och de är jag stolt över. Alla misstag jag gjort har bara fått mig att växa och gjort mig starkare! Jag låter ingen trycka ner mig.
Skulle vilja säga "What Doesnt Kill Me, Makes me stronger" men de låter för klyschigt..
Puss på er!

Likes

Comments

Vi har nog alla varit där någon gång, och vi känner nog alla igen oss i den där nervositeten när man ska ta ner handen och känna efter. De är en väldig överraskning när man väl får känna på storleken och formen.
De är nästan som att öppna ett kinderägg, man vet aldrig vad man får! Antingen får man Tre överraskningar i ett, eller så är chokladen gammal och leksaken trasig..
Sen drar detta "väldiga" förspelet igång, vilket vi tjejer vet oftast inte håller på särskilt länge. Vi kämpar på ändå och sexet drar igång. Då kommer den där funderingen "hur länge kommer detta hålla på? 2-5 min eller en kvart-tjugo min?"
Sen finns de ju de killar som tycker att de är helt okej att ha sex som en porrstjärna. Själv tycker jag att de ska vara mer passionerat första gången. Inte fråga tjejen man nyss träffat eller skrivit med ett tag om hon kan ta den i 2an eller i munnen..
Om killen ber om detta och du verkligen inte vill men tjatar på ändå, så fly fältet medan du kan och hoppas att du aldrig mer behöver se personen i frågan.
Detta har hänt mig, de kommer jag att berätta mer om framöver om "kille nr4"
Men är det så att du vill, ja då är det bara att köra på.
Sen kommer känslan när allt är klart. I näst bästa fall känner man sig nöjd och går där ifrån, eller så är man chockad till tusen och vill bara skrika HERREGUD!!! Men bästa fallet, kärlek uppstår.
I mina fall med mina killar efter mitt långa förhållande med kille nr1 så har jag gått därifrån nöjd. Men i ett fall, jag då ville jag bara fly eller gräva ner mig någonstans.. Men de kommer senare!:)

Likes

Comments

De sägs att i varje förhållande finns en strävare och en nöjare. Jag skulle vilja säga att de faktiskt stämmer, iallafall från mina egna upplevelser. Jag kan titta på mina vänner och deras relationer, samt mina föräldrars.
Jag menar inte att dom strävar till tusen med någon som inte vill ha dom, utan att de alltid finns en som nöjer sig liiiite mer än den andra.
Jag själv, jag måste alltid vara strävaren! Jag nöjer mig inte med att vara nöjaren, då tröttnar jag bara.
Jag träffade en kille för ett tag sen som jag känt sedan skolan. Jag blev lite småförtjust i honom, tills han började visa samma intresse för mig. Dvs han blev mer glad i mig än jag i honom. Det fick mig att tända av helt! På något konstigt sätt så måste jag alltid få vara strävaren, jag vet inte varför. Kanske ser jag det som en tävling, eller så är jag bara väldigt kräsen.
Många säger
: Det jag vill ha, kan jag inte få.
Det jag inte vill ha, de får jag.
Och när jag väl får de jag ville ha, så vill jag inte ha de längre.
Jag är lite konstig av mig, lite utav en not that kind of girl.
Så hur är ni i ett förhållande? Är ni strävaren eller nöjaren (om de ens är något ord)?
Jag själv är strävaren, vilket jag är nöjd med!:)

Likes

Comments

​Del 2 "kille nr1"

Ett och ett halvt år efter den andra otroheten (som jag vet om) började han umgås med andra vänner bla en tjej som han blev nära vän med och hade haft ett sexuellt förflutet med.

Jag kokade varje gång de skulle ut ihop, livrädd för att han skulle vara otrogen igen. Jag klarade inte ens gå ut på helgerna längre för att jag var rädd att någon skulle komma fram och berätta att han varit otrogen.

Ett av problemen med att jag inte ville släppa honom var han underbara familj. Jag brydde mig mer om dom än mitt eget mående och honom.

Efter 3,5 år ihop var ​"Råget Måttat" ​som Per Ledin sa.

Han hade mina nycklar av misstag och sa att han skulle till en vän och att telefonen var urladdad, vilket faktiskt var sant. Jag skulle åka hem och behövde mina nycklar så jag ringde hans vän, men där var han inte. Jag åkte runt och letade efter honom och till slut fann jag hans bil utanför hans föräldrar.

Hans pappa att kompis hämtat honom, då jag svarar att vännen inte ens är i stan. Fattar att han är med henne så jag letar upp hennes nr och får tag i honom,

Om han tom ljuger för min egen pappa så är det något han döljer.

Där var droppen, de var då jag äntligen kände mig stark nog att lämna honom! Och med en lärdom rikare! ​Ingen ska någonsin få behandla mig så igen!

Jag kommer att gå in på mer detaljer om honom, men det är något som kommer senare.

Ni ska veta att jag haft lite kontakt med honom och jag är inte arg på honom längre, de skötte ​KARMAN​ så fint åt mig i stället och han fick vad han förtjänade. 

Jag har gått vidare och glömt honom.

Thanx //kkyss ​

Likes

Comments

Alltså min första kille!
Den kille som tog mitt "v-card"
Han dejtade min vän en gång i tiden, detta var innan vi blev vänner.

Jag träffade honom en sensommar för några år sedan, charmen och glimten i ögat.
Med orden i bakhuvudet om hur han behandlat min vän gjorde bara att jag ville ha honom mer och mer, och när han började tråna efter mig blev jag glad i honom och ville visa min vän och alla andra att han hade förändrats.
Bästa av allt var nog när min vän sa "snart kommer han be dig att skicka nakenbilder" Efter ett tag kunde jag svara med "Han bad inte om några nakenbilder, jag fick en tandborste i stället"
Vi blev tillsammans efter de, tills några veckor senare då folk började komma fram till mig och berättade att han legat med någon annan.
Arg som jag blev (eftersom han aldrig rört mig) skyndade jag mig in på FB för att ändra relationsstatus till "singel"
Efter de ringde jag och skrek på honom. Jag var ledsen, fast mest arg! Jag orkade inte ens fälla några tårar för att jag var så arg!

Efter en veckan och ett tiotal förlåt sms bestämde jag mig för att ta honom tillbaka. Allt var frid och fröjd men ändå fanns de där orden "han kommer vara otrogen igen" och grodde i bakhuvudet på mig.
Men jag fast besluten av att inte ge upp!

En gång är ingen gång, som Björn Rosenström sjunger i en av sina låttexter.
Men så kom nästa rykte, ett ryckte som jag visste långt där inne att de var sant.
Detta lyckades han ju självklart förklara bort och jag ville inte släppa honom. Jag kommer ihåg att jag sa till mig själv "En vacker dag är jag stark nog att ta mig ur detta"
Detta var ett och ett halvt år efter att vi blev tillsammans.
Men det slutade inte där...

Del 2 kommer senare.
//kkyss

Likes

Comments

Jag har valt att vara anonym!
Detta gör jag pga alla saker jag kommer att berätta för er. Jag vill inte att de "killar" jag skriver om ska behöva läsa om hur relationerna har varit, vilka + & vilka - de var.

Så i mina inlägg kommer inga namn att synas!

Jag hoppas ni kommer att gilla de jag skriver om och jag ska snart dra igång mitt första inlägg om "kille nr 1"

See you soon //kkyss

Likes

Comments

Det jag kommer att skriva om i denna är sådant som nog alla tjejer känner igen sig i, eller så kanske ni kan få lite lärdom i alla mina upplevelser/misstag. Men efter kille nummer ett bestämde jag mig för att gå min egen väg och försöka se de bästa i alla motgångar, vilket inte var så lätt eftersom alla krafter var slut efter honom. Något jag kommer berätta för er framöver.

Men som mitt namn "Not That Kind Of Girl" så kommer ni förstå senare var det kommer ifrån ;)

//kkyss

Likes

Comments