1. Jag dansar inte. Varken på festen, på krogen, på festivalen eller i vardagsrummet. Jag är lång, och med mina obligatoriska klackar, ännu längre. Och på dansgolvet, där syns 183 cm. Vad jag än gör, hur jag än gör, så kommenteras det med att jag har hybris. Oavsett om det är rena rama burlesque-showen eller en klassisk arm uppe i luften. Jag älskar att dansa och gick i dans när jag var liten, men kommentarerna gör att intresset tråkats ut.

2. Jag har införskaffat mig boken "Wallflower" baserad på min favoritfilm, och den är minst lika bra, jag njuter av varje sida. Jag läste ca halva boken på ungefär två timmar, men nu har jag tagit en liten bokvila.

3. Jag tror på det övernaturliga. Jag sökte på övernaturliga videos på YouTube, dum som jag är. Och kom in på ett spökhus utöver det vanliga. Om ni vill bli helt förskräckta eller provocerade, sök efter McKamey Manor på YouTube och googla sen vad de står för och gör. Ni kommer garanterat vilja gå under jorden.

4. Jag hatar att sova själv, och anledningen är att jag drömmer väldigt intensiva mardrömmar. Oftast om att jag blir förföljd eller iakttagen. Vaknar ofta mitt i natten och tänder alla lampor i sovrummet.

5. Jag lärde mig inte den analoga klockan fören jag var 17

6. Jag tror stenhårt på att jag kommer att dö i en bilolycka då jag haft återkommande mardrömmar om detta scenario.

7. Jag är en extrem perfektionist, men bara när det kommer till vissa saker. Idag inne på Lindex till exempel var jag tvungen att fixa till alla nagellack som stod i o-ordning vid kassan.

8. Alltid när jag flyger eller åker båt sätter jag ett plåster på magen för att inte bli åksjuk, och det funkar fruktansvärt bra. Jag är egentligen inte svårare åksjuk än någon annan, men det lugnar mig och får mig i balans.

9. Jag har varit så extremt nära att pierca bröstvårtan, men är så glad idag att jag inte gjorde det.

10. Bara för något år sedan ville jag tatuera in en ros på vänsterarmen, men ångrade mig även där.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments