Politiet er ikke feilfri. . .

sms

Jeg satt på trappa å rengjorde Golfkøller i godværet da jeg får en SMS hvor det står at Politiet ønsker å komme i kontakt med meg og om jeg kan ringe opp.

Nå har jeg jo levd 6 uker i håp om at de tar kontakt , slik at vi kan få svar på noen spørsmål. som f.eks Hvorfor gikk de til angrep på meg og min familie, hvorfor ødelegge relasjoner til familie og venner, hvorfor barnevern er i bilde , hvorfor de lyver , når får jeg igjen medisinene de beslagla , når vil de bli menneskelige og bruke sunn fornuft istedet for EGNE følelser når de såkalt gjør jobben sin Eller hva med faktisk å gjøre jobben sin??

Hvis de kan oppgi hvorfor de kom tror jeg vi kan løse opp mye. Falske anmeldelser , sløsing av politiets ressurser osv. kanskje en LEDER har tatt en "ikke smart" avgjørelse, det hender jo det, at de har feil, eller??


Men Nei

Jeg ropte på #bosslady som kom for å overhøre samtalen , etter 7 minutt opptatt ringte det endelig.

Det var en høflig mannstemme som identifiserte seg med etternavn , jeg oppga mitt navn og refererte til sms-en jeg nylig mottok.

Det som skjedde så var at han begynte å snakke om en sak som ikke har noe med MEG å gjøre. Jeg avbrøt han og sa at de nok hadde feil mann. Jeg var i utlandet på det tidspunktet og har ikke oppholdt meg i Oslo området i det hele tatt. Han beklaget FEILEN og spøkte det hele bort.

Jeg sitter nå igjen med informasjon om et annet mennesket , på et bestemt sted (navngitt uteplass) på en bestemt dato, og referanse til en bestemt hendelse og en bestemt "oppdatering" på et bestemt sosialt media. Knyttet til en bestemt SAK! Det tok 1 minutt på internett!!!!

Dette er ikke greit og jeg ville blitt forskrekket om det samme hadde skjedd meg. Vent litt. . . .Det har skjedd meg,.. Kanskje flere ??

Men har satt etterforskning og vitne i fare ? NEI - jeg er en snill gutt.

Men som i min egen sak , det kunne gått virkelig ille for den dette gjelder hadde jeg ikke vært snill. . . .

#nostress #nouwinfluencer #peace

#acab #politi #idioti #parodi

  • 1 180 visninger

Liker

Kommentarer