Dagen derpå . . .

Dagen var kommet og Champions League finalen mellom Tottenham og Liverpool skulle ses på Pontus Pub i Sandnes by. Det begynte å komme inn en del snaps som viste at det fylte seg opp med publikummere rundt omkring.

Jeg ringte min sønn for å høre at det var kontroll på et bord, men svaret hans var at det var ikke mulig. Det var arrangert av Liverbirds sandnes som er fanklubben til Liverpool. Da tenkte jeg det kommer til å bli "ensomt" som Spurs fan. Nå begynte skrekken for å ikke få sitteplass å melde seg så jeg ringte til den som vanligvis greier ordne alt ,min Mor.

Men hun og hennes mann var opptatt med å se SAndnes\ulf Kongsvinger på et av byens andre vannhull og nektet å gå før kampen var slutt.

Her var det bare å ta ansvar selv og komme i klærne for å hoppe på toget som gikk om 20 min. #bosslady kjøpte bilett til meg og sendte til min telefon på melding.

Min første togtur siden vi flyttet til jæren. På perongen var det selvfølgelig en person med Rød trøye , jeg fikk flashback til jeg sto på en perong i køln under VM i fotball 2006. dengangen med 200 politi og like mange suppotrere fra Polen og Tyskland. Da var jeg nervøs , denne jærbuen smilte fra øre til øre og poengterte at jeg hadde på meg et skjerf i feil farger. En hyggelig fotballprat før toget ankom stasjonen.

Inne på toget var det på tide å åpne biletten på telefonen, det viste seg å bli vanskeligere enn først antatt. Først åpnet jeg meldingen og trykket på linken #bosslady hadde sent meg , deretter måtte jeg laste ned en app.

I appen kunne jeg hente inn biletten . Jeg trykte aktiver bilett i det kontrollen kom inn i vogna , bare for å få tilbakemelding på at biletten ikke kunne aktiveres før om 7 dager!!! Jeg kikker opp og mottar et smil av kondukteøren før hun går videre.

Jeg unnskylder meg og ber om hjelp , det var ikke første gang hun hadde opplevd dette . Vipps var tydeligvis ikke å foretrekke så jeg la inn kort også i appen. Det løste seg :) Nå skal jeg greie å kjøpe bilett selv for fremtiden.

Jeg tok en Selfie på toget og oppdaget at ikke bare sleit jeg med bilett , jeg satt pokker meg på seter reservert for gravide og folk med stokk? Heldigvis var det mye ledig så med nytt sete og bilett var jeg klar for Sandnes.

Den røde plass

Da jeg nærmet meg Pontus Pub var det røde strandflagg og banner , jeg følte meg definitivt på bortebane ! I det jeg gikk inn møtte jeg to karer i rødt som selvfølgelig kommenterte at jeg hadde feil farge men ønsket meg velkommen , for å lette stemningen fikk jeg også en gratis øl fra nestlederen i Liverbirds Sandnes.

Det nærmet seg kamp og fler og fler kom. Jeg møtte gamle kjente som jeg ikke har sett på 25 år gledelige gjensyn :) .

Vår lille Spurs klan på 8-9 mennesker fikk en bratt kveld , fotballen gikk ikke akkurat vår vei. 3 min på overtid gikk jeg ut. Jeg unner Liverpollfansen gleden over seier og feiringen etter på , jeg gikk slukøret i en os av røde bluss.

Min gode venn Gartneren sendte snap , han var på vei hjem på el-sykkelen , på tide å komme seg på toget. 6 minutt til avgang. Med litt ustø gange var jeg på perongen med ett minutt til overs. Tog turen gikk fint men jeg trengte ikke kjøpe bilett , App-en sa jeg hadde gyldig bilett , iallefall en seier ikveld ;)

Home sweet Home

Vel hjemme før klokken 12 til 3 skiver og et glass juice , Jeg har verdens beste Kone. Etter en kjapp oppdatering var det lights out .

Klokken 04.30 våkner jeg av at min 9 uker gamle datter testet lungene i et håp av pupp. Utrolig hvor tungt hode kan bli på 4 timer!! En obligatorisk vanne runde og påfyll av vann. Prinsessa sovnet igjen.

08.30 samme prosedyre. Heldigvis var #bosslady klar med "maten" og lot meg sove inn <3 .

Den ultimate lykke som endte dagen derpå var coca cola og pommes frites med ost og piffi som #bosslady kjøpte etter trilleturen med prinsessa.

Dagen derpå er ganske amazing :)

  • 506 visninger

Liker

Kommentarer