Brød og Sirkus

I den siste tiden har jeg forsøkt å ta til meg litt kunnskap i forhold til den politiske diskusjonen her til lands. Det betyr mange timer med lesing , men selv om man har lest noe så er det ikke selvsagt at jeg forstår hva jeg leser . Da må man lese enda mer for å få en bredere forståelse .

Jeg leser selfølgelig mest om de områdene som engasjerer meg og mine. Men det er mye trist å lese også, det er utrolig med mennesker , dyr og natur som blir påvirket av det jeg kaller dårlig politikk. Det er disse sakene som engasjerer.

I et valgår er det enda viktigere å ha tunga rett i munnen da det loves og lyves MER enn elles. Nå er det vel EØS, Bom , Oppdrett , pelsdyr , mattilsynet, barnevernet , politiet og dramaet i regjeringen som har dominert det nasjonale nyhetsbildet for meg siste tiden.

Da er det deilig å slappe av med litt brød og sirkus . Spesielt når man har nordmenn i aksjon i flere idretter.


Heia Norge

Vi kan begynne med Sykkel og Edvald Boasson Hagen som vant torsdagens prestisjetunge etappe i Kristiansand. Det lover godt for fortsettelsen i sykkelsesongen!

Deretter kom resultatet fra u-20 VM i fotball. For en kamp! 12-0 til Norge. 9 mål av Erling Braut Haaland fra Jæren. Da jeg i 2007\08 var trener for mineldste sønn , møtte vi Bryne med Haaland på laget. Han spilte kun 1.omgang ute og sto i mål i 2.omgang. I løpet av 1,omgangen scoret han 7 mål. Bryne vant 10 - 3 over Sola dengang (5-er fotball).

Klokken 22.30 var jeg klar for Diamond League og Ingebritsen , MEN samtidig skulle Finalen i Reality programmet Paradise Hotel sendes. Heldigvis er #bosslady også glad i å se på idrett. Vi ble enige om å legge vekk mobilen,tableten og laptopen og valgte å fortsette med Diamond League stevnet. Siste runden til Jakob og løpet til Warholm gjør at jeg gleder meg til å følge friidretten videre i år også.

Etter Warholms løp og interju ble det Finale på Paradise Hotel , Det ble drama, gråt , latter og glede som vanlig. Heldigvis vant ikke Mario og Sophie. Eller som det burde sies Marthe og Adrian vant heldigvis .

Dagen idag ble preget av sen frokost med reker klokken 13.00 klar for å følge Ruud vs Federer i Frensh Open . Det lot drøye på seg før kampen kom i gang og nå as we speak er vi i 3.Set Det står 3-6 , 1-6 og 6-5. Ruud imponerer. Spennende.

Men imorgen smeller det , da er det Champions League Finale mellom Spurs og pool. Da tar jeg turen til SAndnes og Pontus Pub hvor det alltid er god stemning under kamper. Det blir årets 2. Tur på fotballpub og jeg håper virkelig at laget mitt siden tidlig 80-tall Tottenham skal få med seg trofeet fra Madrid. Men uansett så møter jeg nok noen kjenninger jeg ikke har møtt på en stund over en halvliter eller to og det er veldig moro.


Så God Helg til alle både med og uten Brød og Sirkus

COYS


  • 347 visninger

Liker

Kommentarer