Gotland blev höjdpunkten i somras. Det var första gången jag fick uppleva ön och jag har så många fina minnen därifrån (dessvärre inte så många i bildform). Vilken njutning, om man bortser från de två tillfällena när jag blev attackerad av myror under sökandet efter geocacher. Var sådär lagom smart och gick in bland buskar och snår i sandaler och när jag tittade ner hade jag myror ovanpå fötterna och mellan tårna. Fick panik och höll på att slänga mig igenom en taggbuske på väg ut ur snåren, haha! Annars var vistelsen på ön helt perfekt!

Ett annat äventyr som ligger högt upp på listan är när vi under sensommaren flög luftballong. Nittio minuter vistades vi uppe i luften och när vi lyckades landa hade det blivit mörkt. Det slutade med att vi stod på en liten grusväg mitt ute i ingenstans med ficklampor och skålade i champagne. En upplevelse för sig.

För att inte glömma att vi fick ett litet tillskott till familjen i form av en fluffig liten tjej som förgyller vår vardag. En fin sommar var det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nytt år och inget nyårslöfte. Har snarare tagit mig an en liten utmaning. Hittade en lista på Pinterest med böcker som jag planerar att ta mig igenom i år och jag börjar med den första i ordningen nu.

Likes

Comments

​Just idag längtar jag lite extra.

Likes

Comments