God kveld fra regn og vind 🌾

Det er ikke så lekkert vær i Danmark her til kvelden heller. Vi håber det bedrer seg i løpet av uka. Kanskje. Men vi skal nok ikke klage.

Vi har hatt spille - aften, noe vi alle synes er veldig gøy. Jentene elsker at oss voksne er deltagende i spill og aktiviteter sammen med dem, og det er klart - vi elsker det også.

Men hva vil det si å være voksen egentlig? Når jeg var liten gledet jeg meg til å bli stor, for jeg hadde et bilde i mitt hode om at så var det ingen som snakket stygt om hverandre og alt var bare harmoni. Men er det egentlig slik? Å være voksen er relativt og man skulle egentlig tro at når man er passert en viss alder så har man styr på alle sine ting og livet er fint plassert på alle de riktige knaggene.

Det er ikke helt realiteten, for det er kompleks å være voksen. De rollemodeller for "voksne" man er oppdratt av er ofte de "voksne" man selv blir.

Av de mange sakene jeg leser på jobb er det som oftest de voksne som lager utfordringer for barna, ubevisst. Og noen ganger bevisst. Definisjonen av det å være voksen er en viss forventet adferd om å være et forbilde som viser vei i kjærlige og trygge rammer - men hvis den veien ikke er en "fornuftig" vei, så vil man produsere flere voksne (med tid), som igjen vil produsere nye "voksne" som ikke kan vise en god vei.

Alle gjør så godt de kan, men jeg er helt sikker på de aller fleste av oss kan gjøre bedre. Det å være den beste versjonen av oss selv er enormt viktig for de små mennesker vi har satt til verden.

Hvis man bygger et hus uten grunnmur og isolering, så kan man heller ikke klage hvis huset ikke kan stå i stormen.

God natt fra meg 🖤

#kids #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #no

Liker

Kommentarer

Kari
,
Jepp, vi kan alle bli bedre versjoner av oss selv, uansett 😊 Dessverre er det mange der ute som ikke prøver en gang...www.kariengesvik.no
norsketankeridanmark
,
Desverre er det slik ja 🐷nouw.com/norsketankeridanmark
Vestfrøken
,
Det siste du skrev der, det er noe i det! Ha en fin dag! vestfroken.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Ja, ikke 🤔😁Du også, fina ♥️nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229