Da er vi badet ferdig og mor er sliten. De andre har bare masse energi. Jeg må le, for min hjerne er ikke skapt for høye lyder og plaskende barn. Den orker heller ikke så mye lys, hehe.. Men det er deilig for barna, inkludert Tommi.

Tilbake til overskriften, som forøvrig ikke er en oppmuntring til å vise rumpe og lår for å få lesere. Men er det ikke slik i verden da, tror ikke Kim Kardashian hadde vært så populær uten rumpa si heller. Og folk er nysgerrige, de vil gjerne se bak mørkleggingsgardinene - de vil se din hud.

Jeg er jo bare en naturlig exhibisjonist - ler. Understimulert på oppmerksomhet som barn eller noe. Neida, men det rører meg ikke å ha lite tøy på kroppen.

Hva synes du, kunne du "flashe" litt her inne og tror du man kommer lettere til toppen da?

💜

Liker

Kommentarer

Anonym
Anonym,
Hud er topp 😉
Men det er noe enkelte glemmer når de velger å vise mer enn andre, det må skje med litt stil og klasse!
Vulgaritet vil aldri stå seg over tid.
Så en frekk utringning iblant, eller et sommerbilde i bikini betyr ikke det samme som når noen bevisst flasher både det ene og det andre.
Bevar litt spenning, så blir de små glimt så mye morsommere...
Når det er sagt så er jeg like glad i pupper som de fleste andre mannfolk! 😊
norsketankeridanmark
,
God morgen. Du er en klok mann og du får sagt det så fint. Jeg hadde faktisk planlagt et helt innlegg om "det er forskjell på pupper og porno". Jeg er så enig med deg, og balansen er litt hårfin også. Men med "spenning og klasse", så kan man nå langt 😘 Og klart du liker pupper.. Menn altså 😜 Klem nouw.com/norsketankeridanmark
Anonym
Anonym,
Vi er noen enkle sjeler, og så lette å glede 😉
norsketankeridanmark
,
Jeg smiler veldig mye og nikker litt 😉nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229