Tittit 🌵

Hvor er maten? Neida, Tommi hviler seg litt og jeg psyker meg opp til å ordne med noe tøy. Vi har akkurat kommet hjem fra trening. Tommi vil bli stooor. Åkk, jeg synes jo ikke det er like så fint som en "klatrekropp", men det hører nok med til alderen. Smiler. Hm.

Men, hvis du vil lett ned vekt - så kan jeg ikke hjelpe deg. Ler. Hva er greia med dette? Jeg synes uansett hvor jeg vender meg disse dager så er det en eller annen som vil hjelpe "meg" lett ned i vekt?

Det finnes jo ingen lett og hurtig løsning her. Man kan selvfølgelig komme relativt fort ned i vekt, men en livsstilsendring er løsningen. Det finnes ikke et varig kvick fix på noe i livet, foruten en 'hand - job' sikkert. Altså, vil man ned i vekt så må hele tankegangen dreies og man må legge en plan som holder lengre enn 2 uker.

Det nytter ikke å drikke havregrynsuppe i 22 dager og så er vi der. Åkk, svindel altså. Smiler.

🖤

#training #fit #muscle #body #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #choice #hunk #husbandandwife #ageperfect #inspiration #fashion #influencer#dansk

Liker

Kommentarer

mammatetheo
,
Lurast gå i ned i vekt på en ordelig måte!
Synes ikkje du burde gå ned i vekt du ser jo bra ut 👌😊❤
nouw.com/mammatetheo
norsketankeridanmark
,
God morgen, gode og fine deg 💕 Nei, jeg skal heller ikke med i vekt 😘💕🌼Men ja, du har så rett ☝️nouw.com/norsketankeridanmark
levemedasperger
,
Du er nydelig og trenger ikke å gå ned i vekt❤️😍nouw.com/levemedasperger
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229