Vi savner Tommi!

Flytter han Hjem?

God morgen 🎃

Søndag, dagen jeg elsket å hate! Nå elsker jeg den bare, sammen med alle de andre dagene jeg får lov til å tilbringe med jentene og meg selv. Og ikke minst ha helsa i behold.

Ja, det høres kanskje litt premenstruell - aktig ut, men det er det ikke. Jeg er faktisk over i den postmenstruelle fase, hvor I don't give a shit.

I går morges våknet jeg til en melding fra en dame som skrev ganske så kort og presis, at på hennes mørke dager, går hun inn på min blogg for å lese - så får hun det bedre.

Noe så fint og så utrolig taknemmlig jeg blir. Virkelig, altså sånn virkelig. Jeg ble helt rørt.

I dag våknet jeg til hele tre meldinger som omhandlet Tommi. For tro det eller ei, folk savner Tommi på bloggen. De savner å se ham og å høre om ham. Folk liker Tommi. Og vi liker og savner Tommi også. Selvfølgelig gjør vi det. Og han var jo her på fredag (Trykk her for å lese).

Ingenting er finere enn å se hvor mye det gleder jentene at han kommer, eller hvor mye de hygger seg sammen. Gjensynsglede. Savn. Gnister i øynene.

Det var en ung dame som spurte meg om han skulle flytte hjem igjen, etter det innlegget på fredag!? Og selvfølgelig undrer folk seg, og folk liker jo å følge med/vite..

Men det er ikke slik, det er bare forferdelig viktig at jentene får lov til å bruke tid med mannen som de har bodd sammen med i nesten 4 år.

Ha en nydelig dag ♥️

#bildeterfrapinterest #halloween #momlife #life #influencer #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger

Liker

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:27ed::2