Vi kom oss gjennom samleiet

Ja, det sto samleie, og mange krøller nok tær nå. Jeg kjenner også mange som krøller tær bare man sier mensen også.

Med tanke på hvor mange mennesker vi er i verden, og hvor mye sex vi har daglig, sammenlagt - så burde samleie være et like så lite tabubelagt ord som brødskive. Men det er det ikke.

Ok, over til overskriften.. Når man har små barn i huset og skal kneppe, som danskene sier, så er det ikke alltid bare bare. Det er alltid en viss negativ spenning om at den ene eller den andre vil våkne. Noen ganger er det akkurat som man bare skal komme seg gjennom det, for det er ikke så kult hvis de små våkner. Det er nesten som man nyter forspillet mere enn selve akten, for da kan man fortere ta hendene "oppå dynen" hvis man hører det rusker i dørhåndtaket.

Men det er viktig å nyte hverandre til hverdag som til fest. I morgen kan det være over.

God dag 🍦

#bloggen #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #sex #menwithlonghair #beard #tights #underwear #model #mom

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
Du er bare helt fantastisk! ❤️ Godt dere nyter hverandre og får tid til det! <3 nouw.com/theresebraathen
Landligelykke
Landligelykke,
Hehe.. med barn i huset kjenner man til den problematiken 😉 Men er bare å prøve,finne rom for litt ekstra kos!
Nyt kvelden.
Klem C
nouw.com/landligelykke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229