Vent litt, ødela jeg livet ditt?

Vi venter på grøt - og den ene gleder seg mere enn den andre. Det er lenge siden vi har spist grøt og det er den beste maten til min mage i dag.

Hjelpe - genet, det finnes nok mange kvinner der ute som kjenner til det. Når man har møtt en "stakkars"sjel og føler man kan gjøre en endring i det menneskets liv. Mange kvinner, for de fleste er kvinner, men også menn - forelsker seg og setter alt på spill for å gi det her mennesket et godt liv.

Jeg kjenner til det godt, jeg har vært der. Jeg har gjort alt i min makt for at et andet menneske skulle ha det godt. Jeg har endret et menneskes liv. Mange faktisk. Helt til jeg ikke har kunne endre det mere og så har jeg gitt slipp.

Jeg har gitt slipp når jeg ikke har kunnet mere. Og så har det mennesket falt, langt langt nede. Langt nede i kjelleren. Og hvem fikk skylden for det tror du, det var meg. Den eneste som har gjort noe godt for den personen, fikk også skylden for å ødelegge dens liv.

Mennesker må redde seg selv. Mitt hjelpe - gen er deaktivert.

Vi kan kun veilede mennesker til å hjelpe seg selv, hvis vi skal fungere som levende krykker får vi problemer når vi selv brekker et ben. For da behøver vi krykkene selv - og vil mest sannsynlig bli skyldig i at en anden falder.

♥️

#husbandandwife #ageperfect #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #nouwblogger #nouw #blog #boots #influencer #blogger #blog#danskebloggere #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #no #inspiration #fashion #influencer #personligblogg

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Man kan ikke være en krykke og kanskje en rullator for noen, de må selv gjøre jobben. Fungerer dårlig ellers 🥺nouw.com/veralynn
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
livetmitt93
livetmitt93,
Grøt er godt 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229