Annonsesamarbeid med Ellos

Når man først har bestemt at man skal flytte, så blir man ofte litt ivrig etter å bare "komme igang".

Jeg har allerede vært i gang med å se meg rundt på nettet etter nytt interiør og inventar til det nye huset lenge - og Ellos skuffer ikke!

Det er noen ting vi virkelig behøver, som nye sengesett - og jeg har funnet noen helt fantastiske på Ellos sin hjemmeside her. Jeg elsker denne fargen, ikke helt gammelrosa men tett på.

Noe annet vi ikke behøver, men som jeg har hatt lyst på lenge er en gull-lampe. Den gir et ekstra "piff" i et ellers rolig soverom her. Og jeg synes soverommet skal være "rolig". Jeg kan godt merke det på søvnen hvis det er kaotisk og mange farger i soverommet. Det er ikke noe for unge Tonje. Smiler.

Ellers har jeg funnet veldig mange fine putetrekk som jeg liker og ikke minst dette fantastiske gulvteppe som jeg er helt forelsket i.

Det er akkurat et slik jeg har sett etter og jeg har lett alle steder og i alle gjenbruksbutikker for å finne et med akkurat denne "looken". Elsker det! Det har noe moderne retro over seg, noe som jeg liker veldig godt.

Tror min far skal gi oss det i innflytningsgave, tror du ikke?

Bruk rabattkode: 395438 og få 30 % på den dyreste varen du bestiller til ordinær pris (gjelder hele juni).

Jeg vil anbefale dere å ta en kikk der inne, det er utrolig mye fint hvis du er glad i interiør. Husk å sjekke ut Ellos home sin hjemmeside Klikk her

@ellosofficial #elloshome #ellosofficial #blogg #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #inspiration #instagram #interior #norskblogger

Liker

Kommentarer

SofiaLissmyr
,
Alltså det finns verkligen så mycket snyggt, man hade kunnat kolla hur länge som helst på inredning till hemmet haha. Kram vännen 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
norsketankeridanmark
,
Meg også, Sofia ♥️🙈🌺nouw.com/norsketankeridanmark
fridashage
,
Så mye fint 😍 jeg er helt sikker på at jeg burde hatt shopping-kurs med deg 😀❤nouw.com/fridashage
norsketankeridanmark
,
Ja, ikke sant 😍🙆‍♀️ Det ville vært veldig koselig om ikke annet 😚👏nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229