Uskyldigheten selv fikk sex i helga (?!)

Smiler...

Tittit 🦢

Ja, det har jo vært litt stille og noen kan jo undre seg hva det kan skyldes? Mange vet jo at jeg ikke har hatt jentene i helga, så hva har unge Tonje så bedrevet all sin tid med?

At jeg smiler, er definitivt ingen "implisitt sex - avsløring" for meg, for jeg smiler alltid. Ok, det kan jo selvfølgelig være jeg får sex hele tiden og derfor smiler så mye, det er det jo ingen som vet.

Først, så vil jeg bare presisere at jeg synes det skal være litt mere åpenhet rundt kvinner og deres sexliv også, akkurat som menn plaprer løs ved felles lunsj, synes jeg da også kvinnene skal komme mere med på banen. Og det er her jeg kommer inn, den frittalende nordmannen som har bosatt seg i "verdens beste land!"

Jeg snakker alltid om akkurat det som faller meg inn, men selvfølgelig med en smule situasjonsfornemmelse. Og i går var det noen som spurte meg om "uskyldigheten selv," altså meg, hadde fått sex i helga? Og dere vet jo som meg, at jeg er ikke særlig uskyldig på noen noen områder, så derfor blir svaret selvfølgelig nei. Ler.

Men når det er sagt, det er jo ingen som vet om jeg har hatt sex i går, eller i dag eller... Jah, det er det vel kun meg og eventuelt en anden som vet. Best å være hemmelig noen ganger!

Man behøver jo ikke utlevere seg selv, selv om man utleverer sine tanker, det er det en "liten" forskjell på.

Ha en smuk og dejlig dag ♥️

#covid19 #love #mom #influencer #norsk #sex

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Det hadde vært topp om vi kvinner kunne snakke mer åpent om sex, når det er sagt så kan jeg forestille meg hvordan kollegene mine ville ha reagert 😜 De hadde fått hetta, det er jeg sikker på 😉

nouw.com/veralynn
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,

Hehe.. Ja det er det, folk får hetta😅🙈

nouw.com/norsketankeridanmark