Trofekoner og kjønnssykdommer

Hei og hopp ✨

Søndag, slow søndag. Mat om litt og så skal vi finne en ny serie. For vet dere hva, vi har susa gjennom hele den norske Exit så fort som man kan suse gjennom en serie.

For en serie! Og vet dere hva?? Det er akkurat slik. Ikke for at jeg har svinga meg rundt i finanstoppen, men jeg da ruslet rundt og hatt venner i andre "topper".

Og jeg kjeda meg og jeg syntes det var grusomt. Rett og slett. Overfladisk og platt.

Jeg har hatt venninner som har vært trofekoner, som har sittet hjemme og tvinnet tomler mens deres menn har sugd kokain av andre damers bryster. Det er akkurat som det blir filmatisert i Exit. Nu betyr det ikke at alle er slik, men mange. Penger penger penger, det styrer alt. Og makt.

Og jeg har tenkt det mange ganger, hva med kjønnssykdommer? Tenker ikke de her mannfolka på koner og barn som sitter der hjemme? Selvfølgelig finnes det kondomer, men det er ikke alltid de blir brukt.

Dette forekommer jo selvfølgelig ikke kun i penge-miljøer, og det finnes verre ting i verden enn klamydia osv. Men heldigvis velger man sin egen skjebne, til en viss grad ihvertfall.

Bare noen tanker. Og hurra for en fantastisk serie, hvor moralen egentlig er ganske klar - penger gir ingen dypere lykke. De samme problemer og utfordringer finnes der.

Se den, hvis du ikke har.

♥️

#exit #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #woman

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229