Treningstips til latmarken

Halloen 🍦

Er det sommer eller hva?! Og så er vi så glade og så positive - jadda. Og enda gladere blir vi hvis vi kan dra på stranda å være tilfreds med oss selv, selv om "du er godt nok som du er - og man skal være glad for den kropp man har" osv. Altså!

Vi liker å føle oss fine, det er derfor vi prøver med alle disse ytre forfriskninger av utseendet for å føle oss bedre. Ord kravler ikke så godt inn i våre hjerner som fysiske omdrejninger spiller inn på vår psyke. Vel, kanskje like godt. Men, trening, ja - det funker. Har du adhd så funker det dobbelt.

Jeg er latmarken. Jeg gjør intet mere enn jeg må og ikke før det er nødvendig. Nå er jeg ved å være "gammel", så skal jeg sette inn støtet er det nu. Føler jeg. Men jeg er litt lat, så jeg vil ha maksimum ut av treningen på minst mulig tid.

Tommi og jeg trener max 30 minutter, på høy intensitet - i intervaller. Da vet min hjerne at jeg kan være litt lat og slappe av mellom øktene. Tommi kjører selvfølgelig på 100 % hele tiden.

Det er ikke alle som skal og kan trene på den måten, altså på full knall.

Jeg kan ikke og jeg kan ikke sette meg urealistiske mål, da blir det til ingenting i løpet av no time!

🖤

#training #fit #muscle #body #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #no #inspiration #training #fit #girls #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger

Liker

Kommentarer

Probst
Probst,
Nej du er ikk gammel 😊nouw.com/probst
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Hvor er du sød 😉😘nouw.com/norsketankeridanmark
livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229