Hei alle sammen 🐘

Jeg har virkelig overrasket meg selv og fått gjort mye i dag. Og det føles godt, jeg liker alltid når det er styr på tingene. Også selv de ting man ikke "gleder seg" til å gjøre. Hvordan har du det med det? Har du alltid styr på tingene?

Hvis vi dykker litt dypere, hvordan har jeg det med å løse de helt dype og skumle saker? Jeg er jo ikke redd for noe og jeg vet hva min hjerne kan håndtere. Jeg har opplevet mange stygge ting og har sett mere enn hva jeg egentlig burde. Men hvordan vet man hva man kan klare?

Noen mennesker kan blir traumatiserte av ting som andre aldri ville bli affektert av. Det er viktig å kjenne seg selv, kjenne sine egne ressurser og begrensninger. Det er ikke alle ting vi utsettes for som vi kan kontrollerer, men vi kan til en viss grad kontrollere hva vi utsetter oss selv for.

Tør du se og tør du høre - for det sekund du har hørt og du har sett så kan du aldri gjøre om på det igjen. Da er det fanget i din hjerne. Kanskje tør du, men burde du?

🧡

Liker

Kommentarer

theresebraathen
,
Kjempe bra skrevet! <3 nouw.com/theresebraathen
SofiaLissmyr
,
Åh bilden kan ju vem som helst få att le, så himal underbara ni är. Vad skönt att det har varit en dag där du har fått mycket gjot, såna dagar är verkligen härliga. Jag hade en sån dag igår! Kram vännen 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
norsketankeridanmark
,
Det er herlig og ja vi er litt tullete 🙈☝️💚💚 klem til søte Sofia nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229