Det ble fødselsdag da, for hele selskapet flyttet seg to timer nordover - fantastiske mennesker! Så vi har hygget oss og alle har vært på restaurant på svigerfars regning. If forsikring har levert bilen på adressen etter jeg holdt på å rævne i telefonen da de først ikke kunne levere den før søndag/mandag. Så det kan godt betale seg å bli litt sur noen ganger. Noen ganger bare. Smiler.

Min alt-mulig - mann vil skru bil i morgen, men akkurat som jeg fryktet så er det nok generatoren som er gåen, eller dynamo heter det vel også. Og jeg vet hvor vi kan få en brukt. Bare ikke før mandag. Svigermor har vært så snill å låne oss hennes bil inntil videre.

Over til overskriften, for Tommi har vært litt ambivalent med å lese bloggen en stund. Jeg tror han har vært redd for at det skulle dukke opp noe helt crazy om meg som han ikke visste fra før av. Men det gjør det altså ikke og aner ikke hva det skulle være?! Men, jeg kan godt høre han smug - leser litt. Selvfølgelig gjør han det.

🖤

#tattoo #weekend #danish #nouwblogger #influenser #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman #weekend #influencer #norsk

Liker

Kommentarer

SofiaLissmyr
,
Haha jag vet inte om min sambo läser min blogg heller, jag tror inte det. Kan inte förstå vad dom är så rädda över att det ska stå 😉 Mysigt att han läste lite nu! Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
norsketankeridanmark
,
Haha.. Nej jeg forstår heller ikke 😅🦉🙈😜💕♥️ Klemmer til Sofia nouw.com/norsketankeridanmark
VeraxxLynn
,
Så bra at det ordnet seg med bursdagenfeiringen til slutt 😉nouw.com/veraxxlynn
norsketankeridanmark
,
Jaa - uha altså 😅🎂🦉nouw.com/norsketankeridanmark
IP: 82.99.3.229