Tommi og Villkatta + lukke kommentarfeltet

God kveld, kjære dere ✨

Det er så mange fine lesere der ute, så mange fine mennesker som skriver til meg. Mest privat, men også mange på bloggen. Noen av dere engasjerer dere så mye i mitt liv, dere hilser til Tommi og sender titt og ofte gode tanker og ønsker til oss alle sammen.

"God dag til Tommi i villkatta", var det en som skrev i dag. Morsomt. Du skulle bare visst, for Tommi er like så mye villkatt' som meg. Nesten ihvertfall.

Jeg har det litt travlet for tiden, pluss at det er mye å gjøre på jobben og jeg henger konstant etter med kommentarerne. Og det gir meg dårlig samvittighet, så mye at jeg vurderer å lukke kommentarfeltet. Bare for en liten stund. Jeg har ikke helt tatt beslutningen ennå. Jeg prøver en dag til, kanskje jeg får svart alle i morgen.

Klem fra meg 🖤

#linkinbio #link #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere

Liker

Kommentarer

Kari
Kari,
Du mååå jo ikke svare på alle kommentarene 😉 Men hils Tommy da! 😃 www.kariengesvik.no
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
😂 Det har du vel så rætt i og god helg. Tommi hilser 🤗😂nouw.com/norsketankeridanmark
Jasmineee
Jasmineee,
Hils til Tommy 😊nouw.com/jasmineee
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
😂✨ Tommi sier hei 🎅nouw.com/norsketankeridanmark
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Vet känslan när tiden inte räcker till att svara på alla kommentarer men det är okej. Du behöver inte svara för vi vet du läser allt ändå. Känn ingen press fina. Massa kramar ❤ ☺nouw.com/sofialissmyr
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Du er så veldig god med meg Og tusen takk, jeg behøvede denne ♥️. Masse klemmer nouw.com/norsketankeridanmark
livetmitt93
livetmitt93,
Du trenger ikke svare 💕nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229