Tommi har vært en tyv!

Et samarbeid med Lommebokbutikken.no//


I dag er dagen med alle hjertene, og dere som kjenner meg litt kan vel egentlig regne ut hva jeg synes om denne dagen. Handelstandens dag.

Gi meg blomster, sjokolade og kjærlighet alle dagene, sier jeg bare. Og jeg shopper gjerne også, bare når jeg selv vil. Smiler.

Tommi - min Tommi, han har vært en tyv. Han har stjålet min kortholder i svart skinn, som jeg har vært så uendelig glad i.

Ingen dramatikk i det, jeg kjøpte bare en ny. Tingen er, jeg har hele tiden ønsket å få den tilbake, men Tommi er jo like glad i den som jeg er.

Men, så fikk jeg muligheten til å samarbeide med Lommebokbutikken.no - trykk her for å komme til siden. Og der ble jeg helt forelsket i denne kortholderen.

Den er så fin, annerledes og laget av tre. Jeg tenkte først å beholde den selv, men jeg visste at dette var veldig Tommi sin stil, så det blir en gave til ham.

Bimbesbox er den nye, praktiske trelommeboken. Et minimalistisk og moderne design som er miljøvenlig. Den har plass til 5 kort og noen sedler. Jeg er veldig positivt overrasket og gleder meg til å gi den til min snille mann.

Fordi han fortjener det.

At han får den i dag, er en tilfeldighet, da posten kom med den på døra i morges. Vi kaller det en "uanmeldt" Valentines gave. Du finner den ved å trykke her.

Og den er på salg, nesten halv pris faktisk!

God dag til dere, klem fra meg.

@lommebokbutikken.no #salg #shopping #agepositive #inspiration #instagram #dansk #norsk #choice #nouwblogger #husbandandwife #happyValentinesday #gift #bemyvalentine #influencer #norsk

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
❤️god fredag
nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229