God morgen dere 🌱

Hvem lengter vel ikke til sol og sommer?! Jeg er superklar og jeg føler varmen er rett rundt hjørnet. I dag regner det, så været er ikke helt gøy, men jeg skal heller ikke gjøre noe som er gøy - så det er ok.

Heldigvis er min Facebook i orden igjen, fikk helt stress over det i går. Det var også i lang tid de hadde problemer synes jeg.

Vi fikk bestilt en ny ring til Tommi i går, men fikk den ikke med hjem da de ikke hadde størrelsen. Tommi sin hånd er nemlig veldig stor, så han har en stor en og store fingre selvfølgelig. Så vi må vente litt enda. Men vi fant en som minner veldig om den han hadde, så det var en ok erstatning.

Hva skal du i dag?

🕊️

Liker

Kommentarer

VeraxxLynn
,
Jeg må henge meg på de andre når gjelder overskriften 🤓 Tok litt tid innen jeg oppdaget at det var trøbbel med FB, for min gjorde bråstopp den også etterhvert. Så bra dere fant en ring som lignet, for det er så kjedelig å midte en giftering.nouw.com/veraxxlynn
norsketankeridanmark
,
Veldig kjedelig å miste en giftering, men kjedelig å miste Facebook også 🙈💜 godt det kom tilbake til oss 😂 Og ja..meg og de overskrifter der 🐰😍😂nouw.com/norsketankeridanmark
homemadebyf
,
Ååå så bra at din Facebook er i orden! Det er jo en sånn uviktig viktig ting 😂😍nouw.com/homemadebyf
norsketankeridanmark
,
☝️👏❤️ uvikitg viktig ting, nemlig 💛nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229