Da har familien Norge/Danmark kommet hjem fra stranden. Vi dro til en anden strand i dag, til en liten havne/ferieby faktisk. Jeg skal legge ut noen bilder senere.

Tommi lager mat og jeg skal lage et nytt innlegg for Ellos. Det er spennende med sponsorer. Jeg har også blitt kontaktet av et reisebyrå, der er jeg nesten i mål med å forhandle pris for innlegg. Det er litt spennende og jeg er sikker på at man kan tjene penger - gode penger, på sin blogg. Nok om det og apropos kontaktet; Etter jeg hadde kjent Tommi i 2 måneder ble han kontaktet pr sms av hans kammerats kjæreste. Hun skrev at neste gang hun så ham, ville hun flå tøyet av ham og spise ham levende. Jeg tenker, det er godt hun ikke spiste ham. Ler. Og Tommi tenkte, stakkars kammerat. 

Det er så mange rare dyr i arken og man lærer at vi skal respektere dem alle. Jeg vet ikke helt om jeg tror på det. Mulig jeg trosser min utdannelse nå. 

Kyss 💛

#ferie #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #inspiration #fashion 

Liker

Kommentarer

SofiaLissmyr
,
Åh ser verkigen fram emot att se alla bilder sen, älskar att få ta del av sånt. Massa kramar ❤ nouw.com/sofialissmyr
norsketankeridanmark
,
♥️ MASSE KLEMMER nouw.com/norsketankeridanmark
Vestfrøken
,
Koselig å lese innlegga dine. Du må huske å legge av litt penger til jordomseilingen 😃vestfroken.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Jeg lover, fina ♥️ 🙈 TAKK, og det samme 🧡nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229