Tommi får ikke ringe etter ambulanse!

Hei fininger 🎠

Familien bohem - Danmark har vært i Fårup sommerland i dag, og det har vært helt fantastisk hyggelig. Og faktisk ikke så mange mennesker som man skulle tro, med tanke på at det er påske. Danskene er jo ikke på påskefjellet akkurat heller. 

Vi er veldig opptatt av å gi jentene gode verdier og opplevelser, blandet med en god oppdragelse. 

Som mange av dere vet, så fikk min mor en veldig stor hjerneblødning når jeg var 10 år gammel. Hun kom aldri hjem igjen, og fikk en skjebne verre enn døden, spør du meg - "fanget i eget kropp". Hjernen feiler intet. Hun lever ennå, men begynner å bære preg av mange år med sykdom. 

Jeg har ofte sagt til Tommi at hvis jeg blir ramt av det samme, så skal han ikke ringe etter ambulanse. Men, man kan jo ikke forlange eller sette et annet menneske i den posisjon. Jeg vil jo heller ikke det, men jeg vil heller ikke lide hennes skjebne. Skulle jeg få en hjerneblødning som min mor, så vet man jo heller ikke utfallet av det. Det kan jo være man kan klare seg bedre enn min mor. Hun har også vært meget uheldig. Jeg har jo to jenter som jeg ikke ville misse oppveksten til, uansett hvilken fysisk eller psykisk tilstand man skulle havne i. 

Jeg tenkte en del på dette før, men mest i 20 årene. Nå nyter jeg bare hver dag. Man kan ikke bekymre seg er helt liv for å få hjerneblødning, så ender man kanskje med å dø av kreft når man er 80.

Lev mens du kan 💛

#mamma #kids #kidslife #blogger #blog 

Liker

Kommentarer

frodith
frodith,
Ja, det er best å ikke bekymre seg for mye. Noen blir ikke 40 en gang, pga kreft eller annet. Man kan bli kjørt ned av en bil.. Det er så mye som kan skje, men det beste er å leve NÅ, og ta de tingene som kommer NÅR de kommer. Mamma har kreft på 7-ende året, og hun er blid og glad i livet, selv om hun nå er lenket til senga av diverse årsaker. Så vanskelig å si på forhånd hvordan man vil være 😊 frodtih.blogg.no
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
God Frodith 💛 Så har du en sterk mor og jeg er så hjertens enig med deg, vi aner ikke hva morgendagen bringer og man kan bli overkjørt av en bil.. Man må bare nyte i dag, for det er alt man egentlig har. nouw.com/norsketankeridanmark
Nina
Nina,
omg😔 Føler med deg❤️ Og din mor.. 🌺❤️ Har hatt lignende tanker som deg. Mistet min mor natt til 1.februar. Hun hadde ikke hatt noe godt liv. Ikke mange glade dager. Verken som barn, ungdom, eller mor. Hun ble syk, og stod på beina og gjorde øvelser til sine siste dager. Sterkere enn noen andre jeg har kjent. Hun var også på en måte fanget i sin egen kropp, som du skriver. Men av andre grunner enn blodpropp som din mor. Viktige ting å snakke om, som familie. Om slike ting skulle skje. Må si jeg blir mer og mer glad i deg. Tålt mye du også. Sterke kvinne💪🦸‍♀️ Bildene fra dagen deres, nydelig. Påske budskapet ditt, viktig. Takk❤️
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Kondolerer så mye med mamma'n din, Nina 💜 Livet har ingen garantier altså, som du også er inne på. Tusen takk for de gode ord og i like måte, Kjære Nina. Du er så godt et menneske.
Det er rørende å lese om din mor, det er nok derfra du har styrken fra 💜 Tonje sier takk 💜
nouw.com/norsketankeridanmark
Nina
Nina,
Tusen Takk, kjære☺️🌺Smask på deg💋
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229