Til alle egoistiske mammaer!

Dagens mødre, jammen - det er jo ikke rart det går galt i samfunnet. Selv - realiserende mammaer som skal multitaske seg gjennom småbarnsåra med "venninne - turer til NY, lønningspils'n, stimulering av grunder-spiren, holde treningsformen, starte eget firma og amme i pausen. Og blir de skilte er de helt lettet:" 50/50 ordning passer helt fint for meg altså, så har jeg tid til meg selv om min nye kjæreste også".


Det er ikke meningen man skal ha tid til seg selv når man velger å få barn. Man kan realisere seg selv på et annet tidspunkt og er man ikke parat til det, så burde man kanskje tenke mere nøye over tingene på forhånd. Barn er ikke for alle.

Alt for mange lever på denne måten og forstår ikke at barna ikke utvikler seg med de sosiale kompetanse som de skal. Barna kan ikke begå seg og har problemer i skolen.

Vi må jo være der for å putte "ting" inn i barna, for det er jo det som kommer ut! Mamma - kjærlighet og oppdragelse kommer ikke av seg selv og man må faktisk være nærværende og konsekvent, for at et barn skal vokse opp med et sunt indre.

U reep what u sow. Enkelt, egentlig.

Ikke rart man er ved å forske på at 50/50 løsning av foreldre fordeling er barnemishandling. Jeg er fullstendig enig. Jeg ser resultatene hver dag.

Alt med måte og det er en tid for alt.

♥️

#mamma #sun #woman #weekend #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #choice #nouwblogger #inspiration #kids #familygoals #husbandandwife

Liker

Kommentarer

lindajanssons - fashion
lindajanssons - fashion,
Herregud så fina ni är😍😍lindajanssons.com
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
🙈♥️ Smukke Linda, tusen takk 😍♥️nouw.com/norsketankeridanmark
Hilma
Hilma,
Tycker du skriver så himla bra! Får en verkligen att tänka till! Själv har jag ju inte barn så jag har inte tänkt så mycket på detta, men det är ändå bra att fundera på vart man själv står i det <3 Kram!nouw.com/hilma
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Tusen takk, kjære Hilma ♥️ Du gjør meg glad og det er så viktig dette 😗♥️ Klemmer!! nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229