Svart sjel - hvite tanker

... og god røv, sier Tommi' min 🍑

Uansett, god røv eller ei, vi har hatt en veldig god aften. Høy latter, spill og kake. Spill hvor man skal mime er bare midt i blinken for barn - og voksne. Og veldig lærerikt ikke minst, for alle. Og gøy.

Vi har meget fokus på å være positive i vår hverdag med jentene, vi etterstreber alltid ros og belønning fremfor konsekvenser, men jeg er definitivt for struktur. Og det er forskjell på konsekvenser og straff, og ikke til å unngå noen ganger, altså konsekvenser.

Men, ros ros ros fungere mye bedre enn "ris." Og ikke fysisk ris selvfølgelig, hvis noen skulle misforstå. Jeg tar ikke engang mine barn i hånda, hvis de ikke hører etter. Det er ikke nødvendig, for så godt oppdratt er de - med kjærlighet.

Men nu skriver jeg meg helt bort.. Jo, mennesker som prøver å endre seg og gjøre det beste de kan, ut fra de forusetninger de har - de skal man applaudere.

Mennesker som har et dystert og mørkt indre, men allikevel konsekvent er i indre dilemma og dialog med seg selv for å gjøre sitt beste - fordi de vet forskjell på riktig og galt. De rocker.

Mennesker med en svart sjel og hvite tanker i form av tillært adferd, typisk for borderline og psykopati - not so good. Mennesker som ikke er genuine i sine "gode" handlinger, men bruker dem til å manipulere med. Ofte er det seg selv de manipulerer også, men det kan de ikke se da de dessverre har lite/ingen selvinnsikt.

Vi har alle mørke tanker. Vi tenker alle ting vi ikke burde om nabon, venninna og kjæresten osv. Tanker som popper opp, de "ubevisste" tankene, de vi ikke kan styre. Men det er ikke så farlig, hvis man like etterpå har bevisste tanker som "forteller" oss at det var fejl eller dumt. Det er slik vi lærer i oss selv.

Tommi og jeg sitter foran ovnen, og slapper av før natta. Jeg får benmassage. Gode mann.

Håper din dag har vært god ♥️

Klem fra Danmark

#bloggen #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #livet #husbandandwife #massage #photography #photoshoot #familygoals #inspiration #instagram #dansk #norsk #choice #hunk #husbandandwife

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Sykt bra innlegg 😊 og det er som du sier 😊
nouw.com/livetmitt93
hmls
hmls,
flott innlegg . barn trenger mye ros <3 ben massage er kjempe godt <3
nouw.com/hmls
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229