Det er virkelig mandag i dag. M.A.N.D.A.G! Jeg behøver å vinne i lotto, eller noe, for å komme opp i gir. Vel, det å sparke seg selv bak - det er jeg faktisk god til. Så det gjør jeg, for det liker jeg - å utfordre meg selv. Liker du å utfordre deg selv?

For er det ikke slik, at hvis du liker, så liker jeg?! Hvis naboen synes det er ok, så er det nok ok!? Hvis alle mine kollegaer gjør det, så må det jo være greit?!

Skal man ikke bli bedre til å bare like det man selv liker, stedet for at alle sammen går rundt som sauer i ens tøy og kjører den samme bilen som majoriteten av ens kultur.

Folk elsker jo originaler - hvorfor ikke være en? Hvorfor kopiere adferd og materielle "goder". Hvorfor ikke i det minste bare gjøre 1 ting i dag som du er usikker på om andre "godkjenner"?

Jada, mange gjør det - men enda flere kan bli bedre!

Tør du?

♥️

#bloggen #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #dansk

Liker

Kommentarer

VeraxxLynn
,
Jeg har sluttet å gjøre ting som «alle andre» gjør bare for å holde meg innenfor klanen. Skal jeg utfordre meg selv, må det være på noe som jeg faktisk har lyst til å gjøre.... Ellers gidder jeg ikke, så det så 😉😜nouw.com/veraxxlynn
norsketankeridanmark
,
Nemlig og amen 🖐️♥️nouw.com/norsketankeridanmark
Vestfrøken
Vestfrøken,
Jeg tror nok jeg gjorde det igår, hehe. Og hadde ikke lest denne challengen først heller :p god dag til deg, trøtt jeg også!
norsketankeridanmark
,
Hihi... Du er så søt og så bra da ♥️ Trøtt nå også jeg 🙈😂nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229