God aften 🌶️

Direkte over på kveldens kampsak - psykisk terror på barn. Det er jo ingen hemmelighet at psykiatrien og omfanget av sosiale problemer eskalerer. Og man kan virkelig klø seg i hodet over hvorfor det er slik!? Man man må starte med seg selv og man må starte med hva som skjer i hjemmet. Barn i dag blir utsatt for flere problemer på noen områder enn tidligere. Det er langt flere skilsmisser og konflikter mellem foreldre enn hva det har vært tidligere. Barn som havner i lojalitetskonflikt og ender i klemma mellom mor og far som ikke kan enes. Problemer som tilhører voksen - verden til blir trukket ned over hodet på små barn. Barn som skal høre på hvor forferdelig deres foreldre synes hverandre er. Barn som skal høre om hvor dum mor eller far er og hvor urettferdig f.eks skilsmissen forløper, hvor urettferdig fordeling av boet er og generelt hvor mange "feil" den andre gjør. Barn som skal lide under lojalitetspress fra den ene eller den andre foreldre som ønsker medhold og anerkjennelse fordi de synes de blir behandlet dårlig.

Dette hører ikke barneverden til og det er direkte psykisk terror på dem. De blir splittet innvendig og de har ikke redskaper til å håndtere problemer som de voksne pålegger dem. Det ender i bekymringer, uro og vanskelig tilknytning på flere områder. Barn skal ikke være en del av de voksne sine problemer. Det har ingenting med dem å gjøre. De skal trygges på at de er elsket og skal bare ha lov til å være barn. Det er nok press fra skole og dagligdagse "barneutfordringer" fra før av om de ikke skal løse de voksne sine problemer også! De har hverken evner er mulighet for å være delaktig i dette. Splittelse er forferdelig og det vil forfølge dem i voksenlivet.

Dette er så utrolig viktig, selv om det faktisk kan virke "bagatellmessig" for voksne som ikke tenker mere over det etter de har tømt sin hjerne over på de små.

Jeg er selv skilt og det var/er ingen dans på roser, men var ytterst nødvendig. Men jeg jobber på spreng for at mine jenter ikke skal føle de er "i mellom" problemene. Og man kan virkelig mislike den andre representative foreldre, men man blir nødt til å holde sin munn og kaste søpla der den hører hjemme - hvis det er det som er nødvendig. Man straffer kun sine barn med eventuelt andet og ikke den man helst vil ramme - og det er psykisk terror, enten man synes det eller ei.

Vær snill med barna!

#skilmisse #psykiskhelse #barn #kidslife

🖤

Liker

Kommentarer

livetmitt93
,
bra skrevet og formulert <3 nouw.com/livetmitt93
norsketankeridanmark
,
Tusen mange takk 🐥nouw.com/norsketankeridanmark
hmls
,
du er flinke til å formulere deg <3 nouw.com/hmls
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229